A jebiga izijeme moraju i oni nekog dobiti u pm, imaju 5-6 pobeda onaj mrtvi Bojan B. gde god ode on usmrdi celu ekipu đa fener đa reprezentacija bruklin u pičku materinu, i meni kad ode na tiket usmrdi mi tiket, al mora doći 2.5 morao sam da igram jako, šta kurac Holidej sam da igra hoće kurac.
With Anthony Davis out, the Pelicans will start Terrence Jones and Omer Asik in the frontcourt, with Dante Cunningham shifting to a reserve role. Asik had not played in New Orleans' previous eight games and was inactive Monday against the Knicks.
HAHAHAHA PA NEMOJ JEBATI OMER AŠIK DA ZAUSTAVI MOĆNOG BRUKA LOPEZA
Rouz invalid 15 na poluvremenu imao jebeno sad ne moze vola da ubode, odo da spavam ako se ujutru probudim, a on nije presao, ja cu...ja.. Bolje da ne kazem sta cu uraditi
Pise layup by rose 40 sek pred kraj ja odahnuo napokon kad evo ispravljaju kortni li pa majku vam jevem glupu sta ja radim u zivotu, je l ovo to je li bre
O jebate ker na šta ja pare dajem, Karmelo mrtvi nije mogao 3p za jednu četvrtinu da sune, ovaj Bruklin vodi celu utakmicu i u poslednja 3 minuta primi 15 poena izgubi 9 razlike vrljave majmunčine kažem ja Bojan Bogdanović degenko usmrdi svaku ekipu
онај данашњи 1/4 лол
једном ћу убости
http://image.prntscr.com/image/d53323f3066b4571ad884bb55bbeee79.png
A neću rouza, on jede neka govna ovih dana, neka.
maxbet i dalje drzi bruklina na 2.75
ал то сигурно само у несарадничким локалима
A jebiga izijeme moraju i oni nekog dobiti u pm, imaju 5-6 pobeda onaj mrtvi Bojan B. gde god ode on usmrdi celu ekipu đa fener đa reprezentacija bruklin u pičku materinu, i meni kad ode na tiket usmrdi mi tiket, al mora doći 2.5 morao sam da igram jako, šta kurac Holidej sam da igra hoće kurac.
Stevane kako jebeno 1.9 kako ne nahvata 2.45 ... :/
било је 2,1 или 2,15 и док сам додао играче паде на 1,9
ал боли ме курац, играм тикете по 100 и 50 динара, не надам се некој заради, само имам жељу да прођем јебени тикет лол
bolje daj tih 50 ili 100 dinara nekom ko je siromah i ko nema nista
bojim se new orleansa msm da ce biti jebeno
HAHAHAHA PA NEMOJ JEBATI OMER AŠIK DA ZAUSTAVI MOĆNOG BRUKA LOPEZA
badi pas garavi sokak
MELO JEBEM TI SVE
Majko mila kakvi invalidi jebeni, igram keca na bruklin, auh, vreme je za lađenje.
Rouz invalid 15 na poluvremenu imao jebeno sad ne moze vola da ubode, odo da spavam ako se ujutru probudim, a on nije presao, ja cu...ja.. Bolje da ne kazem sta cu uraditi
Pise layup by rose 40 sek pred kraj ja odahnuo napokon kad evo ispravljaju kortni li pa majku vam jevem glupu sta ja radim u zivotu, je l ovo to je li bre
Bruklin vodi 6 razlike na kraju 3.četvrtine i na kraju pukne 9 razlike. Zlo i naopako
Spavas li mirno kladionico Sokeru?
http://i.imgur.com/WCHCtlk.jpg
Padnem Novickog minus na jednom,na drugom TJ Vorena plus,ej zivote lutalico!
Bravo blagoja samo tovari
Mada vise volim kad se jebe dubravka(gen direktor mocarta) al moze i soker xd
O jebate ker na šta ja pare dajem, Karmelo mrtvi nije mogao 3p za jednu četvrtinu da sune, ovaj Bruklin vodi celu utakmicu i u poslednja 3 minuta primi 15 poena izgubi 9 razlike vrljave majmunčine kažem ja Bojan Bogdanović degenko usmrdi svaku ekipu