Кладионица

1. Ja sam izbegao karmela al me ujebo bruklin. I vejd dao pola kosa manje od granice hahaha mamu mu jebem bezobraznu

2. Bvdlga opasno dobar tiket, čestitam :)

3. Teo asistencije 7.5 +
    Ogastin 5.5 +
    Kalnietis 9.5 +
    Guler asistencije 5.5 +
    Micov 13.5 +
    Tajus 10.5 +
    Feldin asitencije 2.5 +
    Singlton skokovi 6.5 +
    Džejms 11.5 +
    Ljlulj 18.5 +

4. Jel i maxbet jos nema ponudu za nba,mocart i pin bet izbacuju tek negde u vreme rucka govnari

5. Maxbet izbacuje ponudu oko pola 1

6. Danas je petak 13. i danas će da se smrkne kladionicama jako.

7. Ne znam da li da prebacim sa pinbeta u maxbet, kakva je ponuda igraca kada se uporede te dve kladze, nisam u zivotu odigrao nista u mb..a ako nista sig im nije ruzniji sajt

8. Saće stevčko da dođe i kaže ovo je 21454-i petak 13. od kad se gledaju moderni kalendari, jer on se baš razume u sabiranje i to.

9. Padoh samo lenarda minus za 20 000 odoh na hladjenje kako sam najavio dok nisam stuko sve sa racuna.

10. Maxbet onaj kod arene nije dao juce pol-kraj i poene da igram hahaha sta mislite jel to zbog cska? I odem posle u onu moju kladzu da odigram 1&- i u listi 150,5 i otkuca mi ja pogledam ono 148,5 popizdeo sam malo i reko dal da ga storniram ma necu opusteno zalepice kuzma judoa pajsera xd

Danas igram lajt necu se zalecem opet ko volina veseli na simona dozivotnog kapitena

11. а где су сад ковачи моје среће, зар су заспали

дајте, шта је затајило, где су играчи?

12. Pap a neces se kladiti 21-og?!?!?!?!

13. Coa ti i ja nastavljamo jako snazno i do samog kraja ne? Ja izbacujem ta cuku vremena i tekme i igrace

14. брате у дилеми сам, да је синоћ прошао бруклин, играо бих мушки до краја, овако ме већ слама полако, разматрао сам да одустанем док још имам шта да дигнем, а с друге стране, довољно сам профитирао, ово и јесам наменио за затезање па шта буде, тако да ко га јебе, настављамо само јако и до самог краја.

за почетак:

галатасарај 1 и 161.5 +
    панатинаикос 1 и 155.5 -

15. De Colo poeni 19.5+
    Heurtel asistencije 6.5-
    Caroll poeni 8.5- (znam da on može ovo da prebaci ko iz pičke ako ga krene, al u zadnjih 7 je samo jednom prešao ovu granicu, u lošoj je formi i Laso ga dosta manje koristi)

16. тебе сам чекао, то је то, преписује се.

деколоа сам и ја гледао, само се плашим класичног БО као у нба, па да не преседи на крају целу четвртину ако цска води 20-ак на крају треће, али неће ваљда, време му је да се врати у форму.

друга двојица су одличан избор, иде све ово на тикет.

17. Ja ovo zatezem a vi kako ocete mozda cak i ne pisem sam igrace, samo tekme. Dva tiketa damas-dosta

18. Mislim da Cska opasno šilji gargiju i da će nesrećni Armani gadno da plati za ova tri uzastopna poraza, pa očekujem da De Colo bude na nivou

19. E moram i brata nikolasa da ispostujem neprepisivanjem hahahaa

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.