Ne znam da li da prebacim sa pinbeta u maxbet, kakva je ponuda igraca kada se uporede te dve kladze, nisam u zivotu odigrao nista u mb..a ako nista sig im nije ruzniji sajt
Maxbet onaj kod arene nije dao juce pol-kraj i poene da igram hahaha sta mislite jel to zbog cska? I odem posle u onu moju kladzu da odigram 1&- i u listi 150,5 i otkuca mi ja pogledam ono 148,5 popizdeo sam malo i reko dal da ga storniram ma necu opusteno zalepice kuzma judoa pajsera xd
Danas igram lajt necu se zalecem opet ko volina veseli na simona dozivotnog kapitena
брате у дилеми сам, да је синоћ прошао бруклин, играо бих мушки до краја, овако ме већ слама полако, разматрао сам да одустанем док још имам шта да дигнем, а с друге стране, довољно сам профитирао, ово и јесам наменио за затезање па шта буде, тако да ко га јебе, настављамо само јако и до самог краја.
De Colo poeni 19.5+
Heurtel asistencije 6.5-
Caroll poeni 8.5- (znam da on može ovo da prebaci ko iz pičke ako ga krene, al u zadnjih 7 je samo jednom prešao ovu granicu, u lošoj je formi i Laso ga dosta manje koristi)
деколоа сам и ја гледао, само се плашим класичног БО као у нба, па да не преседи на крају целу четвртину ако цска води 20-ак на крају треће, али неће ваљда, време му је да се врати у форму.
друга двојица су одличан избор, иде све ово на тикет.
Ja sam izbegao karmela al me ujebo bruklin. I vejd dao pola kosa manje od granice hahaha mamu mu jebem bezobraznu
Bvdlga opasno dobar tiket, čestitam :)
Teo asistencije 7.5 +
Ogastin 5.5 +
Kalnietis 9.5 +
Guler asistencije 5.5 +
Micov 13.5 +
Tajus 10.5 +
Feldin asitencije 2.5 +
Singlton skokovi 6.5 +
Džejms 11.5 +
Ljlulj 18.5 +
Jel i maxbet jos nema ponudu za nba,mocart i pin bet izbacuju tek negde u vreme rucka govnari
Maxbet izbacuje ponudu oko pola 1
Danas je petak 13. i danas će da se smrkne kladionicama jako.
Ne znam da li da prebacim sa pinbeta u maxbet, kakva je ponuda igraca kada se uporede te dve kladze, nisam u zivotu odigrao nista u mb..a ako nista sig im nije ruzniji sajt
Saće stevčko da dođe i kaže ovo je 21454-i petak 13. od kad se gledaju moderni kalendari, jer on se baš razume u sabiranje i to.
Padoh samo lenarda minus za 20 000 odoh na hladjenje kako sam najavio dok nisam stuko sve sa racuna.
Maxbet onaj kod arene nije dao juce pol-kraj i poene da igram hahaha sta mislite jel to zbog cska? I odem posle u onu moju kladzu da odigram 1&- i u listi 150,5 i otkuca mi ja pogledam ono 148,5 popizdeo sam malo i reko dal da ga storniram ma necu opusteno zalepice kuzma judoa pajsera xd
Danas igram lajt necu se zalecem opet ko volina veseli na simona dozivotnog kapitena
а где су сад ковачи моје среће, зар су заспали
дајте, шта је затајило, где су играчи?
Pap a neces se kladiti 21-og?!?!?!?!
Coa ti i ja nastavljamo jako snazno i do samog kraja ne? Ja izbacujem ta cuku vremena i tekme i igrace
брате у дилеми сам, да је синоћ прошао бруклин, играо бих мушки до краја, овако ме већ слама полако, разматрао сам да одустанем док још имам шта да дигнем, а с друге стране, довољно сам профитирао, ово и јесам наменио за затезање па шта буде, тако да ко га јебе, настављамо само јако и до самог краја.
за почетак:
панатинаикос 1 и 155.5 -
De Colo poeni 19.5+
Heurtel asistencije 6.5-
Caroll poeni 8.5- (znam da on može ovo da prebaci ko iz pičke ako ga krene, al u zadnjih 7 je samo jednom prešao ovu granicu, u lošoj je formi i Laso ga dosta manje koristi)
тебе сам чекао, то је то, преписује се.
деколоа сам и ја гледао, само се плашим класичног БО као у нба, па да не преседи на крају целу четвртину ако цска води 20-ак на крају треће, али неће ваљда, време му је да се врати у форму.
друга двојица су одличан избор, иде све ово на тикет.
https://s27.postimg.org/kqfhqoymb/IMG_20170113_141927.jpg
Ja ovo zatezem a vi kako ocete mozda cak i ne pisem sam igrace, samo tekme. Dva tiketa damas-dosta
Mislim da Cska opasno šilji gargiju i da će nesrećni Armani gadno da plati za ova tri uzastopna poraza, pa očekujem da De Colo bude na nivou
E moram i brata nikolasa da ispostujem neprepisivanjem hahahaa