Кладионица

1. brt vesterman mi srusio prelep tiket sve islo za 6 soma laganih

2. koja granica je tu?

3. jankunase majku ti jebem u picku, 2 skoka za 3 cetvrtine i onda 5 u zadnjoj

4. ma to bre kad je covek proklet

5. Hahah da da omaši bacanje nije problem buraz ;)))

6. Micove jebem ti familiju jako i do samog kraja.

Embiid, Hejvord, Tauns, to su moja braca veceras, dodacemo jos nekoga, da se zaigra i razigra.

7. pa ulazi vam ovo sta

8. Uplatio sam 44 na moj broj, valjda ce doci..

9. I prezivim trojku vestermana imam ga na 8,5 i kurcina jebena, a 0 imao na poluvremenu teraj u kurac sve

10. dabogda umro jankunase, a gotivio sam te majmune

11. kalnietis jedan poen xd

i ja sam nasao na litvanska govna da igram

12. da unapred jebem mater majku dzejmsu koji ce me sjebati, jer tako to uvek biva

13. Micove ustašo majku ti jebem prodao si se za turske milione, 11 stao pičketina a igrao njega i Šilba (šilb ispoštovao minus). Na drugom Teodosić asistencije 7.5 + on ima 7.

Ma ja sam idiot ko se još vadi od NBA na EL samo ja kreten, NBA >> EL sig.

14. Shomy23
    da unapred jebem mater majku

Hahah, pa odluči se, mater ili majku ili mamicu xddd

15. pa fora kao baksuziram kad kazem xd al sam cekao da udje pa da napism da ne izbaksuziram stvarno xd

16. Ja danas odigrao samo dva, ono što sam pisao, galatu 1i+ i pao 1i-, i prepisao mlatonijeve igrače, dekoloa i kerola sam svakako hteo na tiket, taman uleteo sa ertelovim asidtencijama, mada mi se ne sviđa što svi imamo ertelove asistencije minus, al' jbg sad.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.