Micove ustašo majku ti jebem prodao si se za turske milione, 11 stao pičketina a igrao njega i Šilba (šilb ispoštovao minus). Na drugom Teodosić asistencije 7.5 + on ima 7.
Ma ja sam idiot ko se još vadi od NBA na EL samo ja kreten, NBA >> EL sig.
Ja danas odigrao samo dva, ono što sam pisao, galatu 1i+ i pao 1i-, i prepisao mlatonijeve igrače, dekoloa i kerola sam svakako hteo na tiket, taman uleteo sa ertelovim asidtencijama, mada mi se ne sviđa što svi imamo ertelove asistencije minus, al' jbg sad.
brt vesterman mi srusio prelep tiket sve islo za 6 soma laganih
koja granica je tu?
jankunase majku ti jebem u picku, 2 skoka za 3 cetvrtine i onda 5 u zadnjoj
ma to bre kad je covek proklet
161.5 je
Hahah da da omaši bacanje nije problem buraz ;)))
Micove jebem ti familiju jako i do samog kraja.
Embiid, Hejvord, Tauns, to su moja braca veceras, dodacemo jos nekoga, da se zaigra i razigra.
pa ulazi vam ovo sta
Uplatio sam 44 na moj broj, valjda ce doci..
ups!!! xdd
Pa ušlo je, šta ups xd
I prezivim trojku vestermana imam ga na 8,5 i kurcina jebena, a 0 imao na poluvremenu teraj u kurac sve
dabogda umro jankunase, a gotivio sam te majmune
kalnietis jedan poen xd
i ja sam nasao na litvanska govna da igram
da unapred jebem mater majku dzejmsu koji ce me sjebati, jer tako to uvek biva
Micove ustašo majku ti jebem prodao si se za turske milione, 11 stao pičketina a igrao njega i Šilba (šilb ispoštovao minus). Na drugom Teodosić asistencije 7.5 + on ima 7.
Ma ja sam idiot ko se još vadi od NBA na EL samo ja kreten, NBA >> EL sig.
da unapred jebem mater majku
Hahah, pa odluči se, mater ili majku ili mamicu xddd
http://vignette2.wikia.nocookie.net/glee/images/6/6f/Smiley_%3DD.png
pa fora kao baksuziram kad kazem xd al sam cekao da udje pa da napism da ne izbaksuziram stvarno xd
Ja danas odigrao samo dva, ono što sam pisao, galatu 1i+ i pao 1i-, i prepisao mlatonijeve igrače, dekoloa i kerola sam svakako hteo na tiket, taman uleteo sa ertelovim asidtencijama, mada mi se ne sviđa što svi imamo ertelove asistencije minus, al' jbg sad.