Кладионица

1. brt ja tri tiketa al jedan je zmijica za 50, na jednom me srusio vesterman budjavi majmun a ostalo islo fino osim real 1 i + to bih cekao posle a drugi mi je ziv hvala dekolo i sad cekam ove druge dve

2. Jebo te vesterman Nikolase da te jebo. Samo me on baci.
    Srecna slava svima koji slave pa i Nikolasu

3. stedite pare za NBA da vas ucinim bogatim i slavnim

4. nikolase sa devojkom sve ok?? o.O

5. drugari odoh da kakim pa se cujemo kasnije

6. kakva li su somijeva govna

7. somi kaki milion govana debljine mine za patent olovku :D

8. Los dan u picku materinu. Ova gluperda Micov ne moze da udje u + i jos mi jeba majku sa faulom nad Vestermanom u poslednjih 10-ak sekundi, i tako ode Francuz u + sa linije slobodnih bacanja

9. Popusite ga Milose88

10. Da li se igra nba za docek pravoslavne nove godine?

11. vucevic startuje protiv portlanda

12. Pogle djentilea sta radi haha

13. da li ima sanse da majk dzejms uopste ne udje na teren? realno tesko da moze u plus ako udje u nastavku tekme jer koliko ja vidim djentileu treba jedna lopta samo za njega od sledeceg kola igram 3 bilo koja igraca panate minus za 50e lagano dolazi

14. nema sanse, usao je hahahah ajde dzejmse siluj sada prangijaj probijaj jebi majke

edit: neeee on sad asistira smrda mali nije imao dve asistencija prosle 3 utamice sveukupno

edit 2: brt ima ladno 4as i bez suta na kos pa nemojte ljudi pls koji se kurac ovo desava u pravu su ovi za nba tamo makar znas da ce neko da se isprangija pa dal pogodi to je vec znak pitanja

15. Haha šta sam rekao za džejmsa govnara majku mu jebem

16. ханикат, ханикат, ват ар деј фидинг ју

17. Hahah dobar

Kako kerol stoji, gledam pao ovamo, je l' još na dva poena s penala ili je natrpao?

18. И даље је на 2 поена, и има два промашаја за два.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.