Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Popiša mi se ertel u usta, a sad i kalates, ako.
Šta ovo magare pogađa kad ne treba majko mila, batalio sam pa makar pao dao sad trojku uz faul, nije vredno ovo živaca mater im jebem, juče za skok, sad na pao jebeni koji je imao i +12, pa da.
sace coa sace
ko veruje ja verujem
Ne znam Stevane jebemu sunce u pičku i kladionica hoću krenuti samo minuse da igram marš u pičku materinu debilčina ga drži na klupi kao da nije normalan, ni noćioni ne igra ne znam neko mene jebe ovde vidim ja.
ja ne znam sta je danas sa rezultatima i poenima i indeksima i sve, jedino realno je bilo cska h1 i dekolo + gaudlok + eto to da sam odigrao i da pevam
dobro i plajsa sam znao i derika brauna - sam uhvatio i pao - i kerola - i sto nekih kuraca al eto dese se vestermani i majkovi dzejmsi i kurac
Ma nije se povredio smradina ga drži na klupi svinja debela
AJDE DZEJMSE LEBAC TE JEBO LUDI
I šta sad, jao sokere jebem li ti mater i tebi i džejmsu, koje su šanse da bude 15 i manje poena u produžetku i da pao dobije, nikakve rekao bih. Da je džejms ubo ovo s pola, svanulo bi mi.
I MENI BI SVANULO JAOJ MAJKU LI TI MALENU JEBEM STO NE UBODE OVO DA POIGRAMO COA I JA
doncic juri tripl dabl xdddd
Pa koči malo sad. Ma kurac, čemu se nadam, da bude ukupno 10 poena do kraja produžetka, ma da bre sto posto.
Daj makar da ertel ne poludi i izdeli 23 asistencije bar to da prođe.
ajde dzejmse kure dedino daj jednu trojku malenu cela moja porodica je uz tebe
Kilograme jel igrao burazer nesto za sutra?
Je l gledate REAL - MAK, što ne igra Rendolf pička mu materina
Slaće mi ujutru.
mada sad ce i crnjo da utera u plus vrv tako da mi je isti kurac 99 posto
coa prosledi to
Kosovac zauzeto
coa prosledi to
PuppetMaster
Kosovac zauzeto
coa prosledi to