Znaci teraju ne da prekinem sa ozbiljnom karijerom kuvara tj master chefa i da se posvetim praćenju analiza i ubijanja kladionica u budvi. To me teraju oni.
ja ne znam kako ovo odigram tea on trojke 0-5, odigram dzejmsa on se istripuje da asistira, odigram vestermana on krene da cepa trojke, odigram kalinica on ne voli da da kos, odigram voroncevica on ne sutne taj dan....koji kurac jebote dal sam toliko kurate srece nije mi jasno ozbiljno razmisljam da batalim igrace
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Igrao sam rel makabi iz 2 u 1 kvota 25.
I vezao sa panatom iz 2 u 1.
Znaci teraju ne da prekinem sa ozbiljnom karijerom kuvara tj master chefa i da se posvetim praćenju analiza i ubijanja kladionica u budvi. To me teraju oni.
Haha stec ne laži čoveka dao je upravo trojku :(
Jbg, bolje da to saznaš od mene nego od nekog drugog....
Gledam sad kad je završeno prvo poluvreme tamo, ne jebi ale :)
treba mi još 98 poena za poluvreme na real-makabi i 13 poena džejmsa za poluvreme.
ja verujem
Od ponedeljka vam pecenica polutrajna zlatiborac u rodama od 1000 din snizena na 499 din znaci na poklon kvotu.
Dobro, udaljicu se sam i idem da kakim kod somija u veceu.
jebem ti dzejms mater u picku
Jel ovo Rendolf nije igrao celu 3/4 jebem ti majku u pičku pablo laso
ja ne znam kako ovo odigram tea on trojke 0-5, odigram dzejmsa on se istripuje da asistira, odigram vestermana on krene da cepa trojke, odigram kalinica on ne voli da da kos, odigram voroncevica on ne sutne taj dan....koji kurac jebote dal sam toliko kurate srece nije mi jasno ozbiljno razmisljam da batalim igrace
evo usao i gaudlok jaoj dzejmse pusikarevicu klasicni
proslo kolo sam ga igrao minus mentol usao u plus u sedmom minutu prve cetvrtine hahahaha pa koji kurac bre
Ja čekam 1i- na pao, i sad će garant u produžetak i sjebaće me jer soker računa poene u produžetku hahah, a granica 155.5
Jel ovo Rendolf nije igrao celu 3/4 jebem ti majku u pičku pablo laso
I meni treba njegov plus i nemam pojma šta se dešava, da se nije povredio
Idi bre džejmse u tri pičke materine mentolčino
nece coa prolazis to
Istina, neće ni do produžetka, izgubiće u regularnom delu xd
e a ekipi makabija je samo falio jedan kvinsi miler da se ispucava hahahahaha koja ekipa privatnika nalupace ih svabo cirbes jedan dan kad popizdi
Uh uh kejsi rivers buraz
a mozda bi i mogao produzetak pa da se dzejms malo poigra sa 8p? xd