Кладионица

1. и да, наглашава ми да играм у планетвину јер су много боље квоте на ову игру него било где другде, али ми је далеко да се цимам сад за планетвин.

2. Ispratio i ja,malo izmenjao parove

3. другар који је дипломирао математику и бави се статистиком

Može dživdžan ovde! xD

4. Suština je 5+6+7/7 kvote preko 2, 5 vraća pare ostalo donosi. Ok, hvala lepo i puno sreće danas! :)

5. Zar nije bio sistem 6+7+8/8 ?

6. za sta konkretno da vodi statistiku jer premali je uzorak da moze nesto korisno da se izvuce

7. pa da, zar nije bio 6,7,8/8?? iste utakmice smo odigrali hahaha samo sto ja imam totenhem a nemam psv i imam jos nesto ne mogu se setiti sada sta kao osmu xddd

8. totenhem za sada bombona da ga ne ureknem pu pu pu

9. Ne znam mislim na D2-3 ili G2-3 jedino logično mi je to, i ja sam se to zapitao.

Ako je mislio na to da mu je drug što opasno zna matu :) rekao da je najbolje igrati D2-3, to možda i ima logike statistički ako je tako izvučeno, za sisteme je čuo svako ko je jednom svratio u kladionicu.

10. ma jebe mi se za njegove matematike nego mi se tip igre tim12-3 i tim22-3 dopao

11. Kosovac zauzeto
    totenhem za sada bombona da ga ne ureknem pu pu pu

XD

12. i koji kurac serem za totenhem evo dadose i treci sad ce govna da me sjebu

13. brt čim si ovo napisao dali 2 gola za 5 minuta

14. to somi, jebem ti i temu vise. zato i ne pisem ovuda sta sam igrao dizem ruke od ovog tiketa unapred

15. pre neki dan tipujem ovde tekme dva tiketa, igrace dva tiketa i sve popadam a ne napisem samo zvezda 1i- kvota 4 i to samo dodje pa ne aj mi kazite da tripujem

16. Bio je taj sistem, on danas ima 9+10+11/11 haha.

Ne znam, izijem, aploadovaću vam te tabele kasnije ako vas zanima.

On pored ovog što sam okačio ima totenhem, barselonu, istambul basaksehir i neke arape al žarafu ili tako nešto, totenhem, turci i arapi počeli, pa mi zato nije slao.

17. evo ga, kazem unapred dizem ruke. mrs govna budjava jebem li vam mamicu

18. pozdravi ga sa totenhemom, budjavi kejn se izlozio serem mu se u usta

19. Jbg.

A inače da, statistički mislim da tip tim1/tim2 daju 2-3 ima najveću prolaznost od bilo čega drugog (normalno, na favorita su ovi golovi), ali se nisam udubljivao u to, gledaću kasnije baš te tabele njegove.

20. aj negde uploadaj to da pogledamo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.