Кладионица

1. Večeras tek, na kompu su mi, a nisam kući.

2. kako me iznervirao totenhem i tema sada i sve, umesto da lepo otvorim tiket ko covek odmah mi procenat za dobitak skoci 20 posto jebenih neeee daj 4 jer je to skroz ok tovari majmune nemoj slucajno da otaljate to do kraja

3. Prolaznost svih odigranih parova u decembru (a ima jedno 30-ak tiketa i u proseku 7 parova po jednom tiketu koliko se sećam) mu je oko 65% bila, u januaru kapiram da ima 75%, ali nemam tabelu iz januara. Uglavnom, ubuduće kad budem i igrao fudbal na tiketu, samo ću ovo da pišem. A sad odoh da dignem ovo što mi je ostalo i da se primirim par dana.

4. ja danas planiram da im se najebem majke samo jer me totenhem iznervirao evo videcete posle sta cu da im napravim

5. jebi im bre mamu brate

6. znam da je rano ali ali, u maxbetu vidim uredno ima da se igra Butler, na espn ne pise da je povredjen a Wade i dalje u mocartu stoji na 21.5 Oo

Zategao sam minus u fullu daj nemojte me zezati i bez Batlera nije mogao da prebaci 22 a ne ovako, uz Mirotica manje fix dana po meni

7. Imam utisak da se nikolas samo meni ljuti i napusava me kada mu pomenem slavu. Zasto Nikolase prijatelju dragi?

8. zbog profilne slike sig bas je out

9. Popušite nam kurac Skauzere

10. I ti i taj Ivan Ljuba s avatara ti!

11. Nije Ivan Ljuba nego Manje, tako se zove covek, pusa

12. MANJE HAHA ŠTA SU OVO APARATI

13. Ibaka -16.5 za sve pare... Utah najbolja obrana, ide na favorsa... meni dovoljno

Ilyasova +15.5 nema Embida veceras, ima da ga iljasova siluje... imat ce veci usage rate

14. Hahahahahahhahahaha tilmo

15. Ajde arsenale uteraj mi kurac pls danas autogolovi protiv mene ko kisa da cekam ove favorite autogol bi pao nikad e

16. Hahahhaha pa jebeno cim napisem padne gol jaoj temo zatrla se dabogda

17. oldam ili giligam, dajte gpl gospodini neljubazni

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.