Кладионица

1. nemojte biti pusikarevici pls

2. Jesu ga dali?

Aj dajte neke enbijeove da se vadimo neserite

3. Ibaka -16.5 za sve pare... Utah najbolja obrana, ide na favorsa... meni dovoljno

Ilyasova +15.5 nema Embida veceras, ima da ga iljasova siluje... imat ce veci usage rate

4. Plavuso crna ti dusa zasto si postala tudja necu ti nikad oprostiti

5. Koji si bednik jebeni kad nemas pare, ko poslednje govno ne vredu ni ziveti ovako

6. Tilmo odakle si prepisao to? Reci slobodno

7. Moje je to neko viđenje da kažem.

8. Thilmo

i

usage rate

Da ne dužim priču, ne ide mi jedno uz drugo.

9. Evo jos nesto od mene.

Slobodno šopajte Hajwarda over odmarao je juče dosta,ovi su icajni na njegovoj poziciji, neverujem u Bo..tako da rokanje

10. Дали су курац. Ал паи сад, ту ја испиздим и на лајву грунем на 3 утакмице шпаније 2, све 30. минут 0:0 да пада гол у првом, квоте 2.9 2.9 и 2.8, дођу две, више среће него памети. А најјаче 10 секудни после одиграних утакмица ја схватим шта сам урадио, и желим да урадим цтрл+з

11. Odigrao si tri u lajvu i došle dve i kao šta sad pa budi precizniji jesi igrao jednupo jednu il sve gri ako si sve tri znači pao si ako si jednu po jednu tako i kaži da bi bio jasniji kao recimo ja sad.

12. Део ''више среће него памети'' би требао да имплицира да сам прошао, и, ерго, да су 3 меча на лајву одиграна у синглу. Ставио сам све са рачуна на та три меча, потпуно нерезонски, повучен падом на претходном тикету. Наравоученије је, не залетати се на вадилицу проузроковану бесом јер ту се ломе кола. Ал сад нису :б

13. Jeste primetili kako su oni krupni ljudi baš baš glupi i neotesani sa glupim humorom, ono svi su ih se plašili tokom odrastanja i smejali na silu njihovim glupim forama i oni su otišli u pogrešnom smeru i nisu uspeli da se normalno razviju.

Al da se vratimo klađenju, sad videh jednog krupnog gmaza neotesanog pa ono.

14. PETI MILIS AUT PETI MILS AUT!!

15. Hahahaha Lauri 1.83 Bruk 2.13 xD

Ne znam šta je hteo majstor

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.