Sastavim lepo brzi tiket za mocart, krenem ka mocartu i iskrsne nesto da moram do pinnbeta mrtvog i ajde kao kad je vec pin da dodam deandre dzordana posto ga nije bilo u mocartu i usput procitam neku analizu za nick younga mrtvog i stavim njega invalida zasto se ove stvari desavaju bre
Ne tristane avetinjo, mislim da računaju produžetak kao regularan deo utakmice, tako sam juče pao na pao (xd) jer su u produžetku preterali granicu s poenima, a ja imao 1i-.
Ljudi evo od mene jos tipova. Imam previse dobar osecaj veceras.
Jako je mala kvota za tako nesto ali ulog 9/10
Utah-Orlando 1 (pobeda domacina)
Kvota-1.3
Lac-Lal 1 (pobeda domacina)
Kvota- 1.10
Phoenix-Sas 2
Kvota- 1.05
Analiza: Nema ovde neke velike analize.
Utah orlando vec su se sastali kada je domacin bio Orlando i Utah je dobila. Igra dost bolju kosarku od Orlanda, peta je na zapadu i ima 7-3 ucinak u poslednjih 10 utakmica. Pobedili su aktuelne sampione pre 3 veceri mislim da ce pobediti i Orlando.
Phoenix-Sas za Feniks ove sezone odbrana je misaona imenica imaju solidan napad ali ne dovoljno dobar da bi bili bolji od sjajne odbrane san antonia. Vec su se sastali jednom i utakmica je otisla u BO. Sas je dobio 20 razlike ne vidim razlog da Popovic ne ponovi istu tu igru i veceras i opet pobede lagano
I treci par
Lac-lal klipersi u odlicnoj formi pet vezanih pobeda vratio se glavni covek u tim i sve ide mnogo drugacije i lakse. Sa druge strane Lejkersi 2/5 ucinak u prethodnih 5 utakmica. Moram napomenuti takodje i da su se ove dve ekipe sastale i da su Lejkersi dobili ali da za Kliperse nije igrala maltene cela prva petorka i opet su Lejkersi dobili 10 poena razlike. Veceras svi tu osim Blejka ali mislim da to nije problem.
Sastavim lepo brzi tiket za mocart, krenem ka mocartu i iskrsne nesto da moram do pinnbeta mrtvog i ajde kao kad je vec pin da dodam deandre dzordana posto ga nije bilo u mocartu i usput procitam neku analizu za nick younga mrtvog i stavim njega invalida zasto se ove stvari desavaju bre
makaronac kao macka ima 9 zivota ubiju ga a on se vrati na forum :O
Ne tristane avetinjo, mislim da računaju produžetak kao regularan deo utakmice, tako sam juče pao na pao (xd) jer su u produžetku preterali granicu s poenima, a ja imao 1i-.
lol kakva sugava kladionica
tako je Nikolas, samo hrabro
Pa super kladionica ako ganjaš + na utakmici.
e to jeste hahah
Ni ja ne bih branio al nisam hteo ništa da pišem. Vraća se Džimi majstor, Vejd se raspucao kakav kurac NOP.
Možda igrati obrvu +, jebiga jedino ako da 80p ovi mogu da se nadaju pobedi, još je kulirao sedam dana nije igrao, možda možda možda
Jamal Kroford bila granica 11.5 u maxbetu hteo sam da singliram vise isto citao neku analizu, srecom odustanem, covek ne moze obruc da pogodi
Želimir #NBAlažov
Ma kakav je brat nikolas, takvi ljudi zasluzuju ne 50 nego 550k
Ljudi evo od mene jos tipova. Imam previse dobar osecaj veceras.
Jako je mala kvota za tako nesto ali ulog 9/10
Utah-Orlando 1 (pobeda domacina)
Kvota-1.3
Lac-Lal 1 (pobeda domacina)
Kvota- 1.10
Phoenix-Sas 2
Kvota- 1.05
Analiza: Nema ovde neke velike analize.
Utah orlando vec su se sastali kada je domacin bio Orlando i Utah je dobila. Igra dost bolju kosarku od Orlanda, peta je na zapadu i ima 7-3 ucinak u poslednjih 10 utakmica. Pobedili su aktuelne sampione pre 3 veceri mislim da ce pobediti i Orlando.
Phoenix-Sas za Feniks ove sezone odbrana je misaona imenica imaju solidan napad ali ne dovoljno dobar da bi bili bolji od sjajne odbrane san antonia. Vec su se sastali jednom i utakmica je otisla u BO. Sas je dobio 20 razlike ne vidim razlog da Popovic ne ponovi istu tu igru i veceras i opet pobede lagano
I treci par
Lac-lal klipersi u odlicnoj formi pet vezanih pobeda vratio se glavni covek u tim i sve ide mnogo drugacije i lakse. Sa druge strane Lejkersi 2/5 ucinak u prethodnih 5 utakmica. Moram napomenuti takodje i da su se ove dve ekipe sastale i da su Lejkersi dobili ali da za Kliperse nije igrala maltene cela prva petorka i opet su Lejkersi dobili 10 poena razlike. Veceras svi tu osim Blejka ali mislim da to nije problem.
Eto, dosta od mene za veceras.
Jedi govna tilmo rekao sam ti nešto da ne serendaš sa tim retardiranim fb analizama
Kad god sam prepisao nešto odatle popušio sam to neka dečurlija retardinana
Ne kleveći nanulama!
Nik jang omasi bacanje kojim bi presao granicu i evo izadje, bude li bo jao zivote sto me jebes
Bravo nikolas
IMA MUDA
SOKER MU TO NEĆE OPROSTITI
Cekam 24 od 7500 i izadje na marku.
Pu mamu ti jebem krvavu u picku dabogda umrli vlasnici picke.
Je l kažem kad se vrate "iz povrede" da šibaju kao nenormalni evo Batler majstor 9p a vi mene ne slušate...