U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
znam da je rano ali ali, u maxbetu vidim uredno ima da se igra Butler, na espn ne pise da je povredjen a Wade i dalje u mocartu stoji na 21.5 Oo
Zategao sam minus u fullu daj nemojte me zezati i bez Batlera nije mogao da prebaci 22 a ne ovako, uz Mirotica manje fix dana po meni
pre 7 sati
Samo da se ispravim, Mirotic ni ne igra lol
Ajde nik jang kopile prokleto mamu ti jebem
Mater ti jebem govnjivu pa kako moze ovako da me laze zivot
Напред Млади Ниче и посебно највећи српски граде после Београда!!
Људи, данас ми је рођендан, поклоните ми неке добитне парове за вечерас.
Wade ne moze nista da pogodi, ako se ne povampiri u drugom usracu ih
Stec sve najbolje, poklanjam ti njih za rodjendan, sta kazes na Gortata 11,5+ i Iljasova/Covington + ali bas cu se osecati lose ako te skenjam sa losim parovima za rodj
Stevan evo i ovde da ti cestitam sve najjace !!!
Pa nema gortata daj nesto drugo
Srecan rodj stec
https://www.youtube.com/watch?v=7WNcvF9bclc
Ма не морају да буду добитни, дајте само нарокајте пешес предлога да имам шта да пратим.
није српска нова година него свети стецан!!!
хвала на честиткама
Dajte bre predloge jebitese
A ne znam onda, povukao sam lovu iz mocarta u pinbetu ga ima, narokao sam na omanjoj zmijici
Wade -
Gortat +
Lenard -
Covington+
Gordon -
Ibaka-
Juta 1-1
Vejd je singliran i uparen u dublovima za sve pare
Ako je tačno Embiid da ne igra Dario srbin može u plus jbg kenja ga ovih dana. 11.5+
Možda Utah ukp 195.5- ne znam.
Embiid ne igra 99,9861% moze da se proba al nek izijem potvrdi ovaj ostatak od <1%
Samo da naglasim da me je pre jedno mesec dana gospodin Covington oborio za solidne pare isto na 11,5+ imao je 0 poena uz sut i igre 0/12, e to je za mene parada ponosa
Хаха. А таман гледам, можда није паметно и њега и Шарића плус. Шта мислите о Гоберу плус? Орландо је очајан одбрамбено колико знам
*promasaja
Ja sam zatego
Океј, Гортат, Шарић, Гобер, Пејтон плусеви и Ибака минус
Promasaja,promasaja..
Pogledajte sta radi ludi Pop, izvodi celu petorku jer lose igra, nije proslo mi 4min, to je uradio i protiv Portlanda mislim pre par kola, nisam primetio da to radi neki drugi trener, kakava je to lobanja. Mozda gresim da je zbog lose igre ali ovakve iznene nisam nigde drugde video sto se tice nba lige
Edit
Evo vratio ih je sad sve djuture :D
Edit 2 ne ipak. Prva petorka u proseku igrala 3,4 minuta..kralj totalni