evo pijem ovo u ime mog prijatelja nikolasa koga znam vec 1000 godina. Nikolase, hocu ovim putem da ti pozelim sve najbolje, tebi i tvojoj porodici. znam ti nikolase svu porodicu oko 200 godina !!
Bas mi drago sto ih nikolas jebe, mnogo draze nego svi vi. Volim kad ih bilo ko jebe ali nikolas je bacio toliko tipova tacnih da jednostavno gosppdari ovom temom tipa izbaci kvotu 20 ja izbacim dva para(jedan dodje jedan ne) i prodjem kvotu 10 lagano. Znaci moralo je i nemu doci dosta je dobrog ucinio samo ih jebi nikolas evo ja ko da jebem nadrkavam kurac samo sevaj samo jako
Pisam vam usta smrdljiva kkao izgubise ovo djinobili penzinoer izgubi loptu i kurac tako tako daj nadu i onda prejako me sjebi zivote govnjivi po ko zna koji put
Jucerasnji dan me je podsetio kako je to kad te kladionica jebe.
1. Cekam Herenvena 3+ za 15k, promase penal u 80. minutu. Aj nema veze.
2. Cekam Sporting dvojku za 18000, decko iz Chavesa niotkuda odapne prangiju u 88. minutu u raslje za 2-2. Jebi ga, desava se,idemo dalje..
3. Cekam San Antonio plus celu tekmu 213.5, 105-108, 3 sekunde pre kraj Gasol promasi oba slobodna,plus Lenard jedno 40ak sekundi pre kraj. E mislim da sam ovde popizdeo.
Stec sve najbolje, poklanjam ti njih za rodjendan, sta kazes na Gortata 11,5+ i Iljasova/Covington + ali bas cu se osecati lose ako te skenjam sa losim parovima za rodj
Друго, хтео бих да извадим картицу у некој кладионици па ако би могао неко да ми каже која је најбоља. Имао сам у меридијану кад су поклањали 400 кинти и мајицу, цоакг зна, али су ми угасили јер нисам играо 100 година.
Nije bitno koja samo pozuri da stignes da uplatis xD
e moj savet ti je samo ne mozzart ako ces igrati poene igraca, prejadna ponuda a i granice su losije nego u ostalim, to je neki moj utisak, ja sam bas juce sve digao sa njihovog racuna
Armine jebes ovo daj da otvorimo YT kanal
Mene je blam da pokazem pravog sebe pred porodicom i prijateljima inace bih posle mudje i caleta bio najveca youtube zvezda na ovim prostorima
evo pijem ovo u ime mog prijatelja nikolasa koga znam vec 1000 godina. Nikolase, hocu ovim putem da ti pozelim sve najbolje, tebi i tvojoj porodici. znam ti nikolase svu porodicu oko 200 godina !!
http://i.imgur.com/QC23GFV.jpg
Bas mi drago sto ih nikolas jebe, mnogo draze nego svi vi. Volim kad ih bilo ko jebe ali nikolas je bacio toliko tipova tacnih da jednostavno gosppdari ovom temom tipa izbaci kvotu 20 ja izbacim dva para(jedan dodje jedan ne) i prodjem kvotu 10 lagano. Znaci moralo je i nemu doci dosta je dobrog ucinio samo ih jebi nikolas evo ja ko da jebem nadrkavam kurac samo sevaj samo jako
I cekam za mrtvu isplatu a sad gubi san antonio od mrtvog finiksa hah e pa svasta jebeno
I ja cekam sas sad ce ih sabiti samo lagano arming ide to
Pisam vam usta smrdljiva kkao izgubise ovo djinobili penzinoer izgubi loptu i kurac tako tako daj nadu i onda prejako me sjebi zivote govnjivi po ko zna koji put
ČESTITKE NIKOLAS!
A burazer mi šalje dobitni tiket večerašnji, 7/8 mu uletelo, odigrao kad je pojebao arsenal. Mislim se u sebi, koji peder, namerno nas je izjebao!
Ali da se malo poklopilo i s onim što sam ostavio - prelepo bi bilo, nije bilo toliko daleko. Uglavnom, odlična igra za fudbal, složićemo se.
!SALOKIN EKTITSEČ
Дијао брат дежмекасти први у контри за 2+1, најјачи је
Dobro, osim sto pogađa, ima i muda Nikollas da se ne lazemo.
https://s23.postimg.org/4o3l0kwmj/DEXATI20170115073459.png
Jucerasnji dan me je podsetio kako je to kad te kladionica jebe.
1. Cekam Herenvena 3+ za 15k, promase penal u 80. minutu. Aj nema veze.
2. Cekam Sporting dvojku za 18000, decko iz Chavesa niotkuda odapne prangiju u 88. minutu u raslje za 2-2. Jebi ga, desava se,idemo dalje..
3. Cekam San Antonio plus celu tekmu 213.5, 105-108, 3 sekunde pre kraj Gasol promasi oba slobodna,plus Lenard jedno 40ak sekundi pre kraj. E mislim da sam ovde popizdeo.
Danas se malo distanciramo, uz nerealne tikete.
au blajvaga, pa da klasika :(
Nadam se da si izabrao turcina a ne crnca xD
Bravo gosn Nikolase, gospodaru svih kladionica
Sad kad god budem cuo reklamu za soker seticu se nikolasa, kao kad god cujem za Rajsa setim se Shomija
Прво честитке Николасу
Друго, хтео бих да извадим картицу у некој кладионици па ако би могао неко да ми каже која је најбоља. Имао сам у меридијану кад су поклањали 400 кинти и мајицу, цоакг зна, али су ми угасили јер нисам играо 100 година.
Pa izvadi u svakoj, nije da se plaća.
Nije bitno koja samo pozuri da stignes da uplatis xD
e moj savet ti je samo ne mozzart ako ces igrati poene igraca, prejadna ponuda a i granice su losije nego u ostalim, to je neki moj utisak, ja sam bas juce sve digao sa njihovog racuna
samo soker jbg, koliko god da jebu majke sa kvotama, ubedljivo najbolja im je ponuda
mada i maksbet nije los, ali ja ih izbegavam jer imaju neka glupa ogranicenja za basket
Coa koliko je dobio burazer juce?