Sa svim ovim JokićNBAVOTE šizenjem setim se Mirjane kad smo jurili da namestimo da dobije mocartovu nagradu hahaha ko da mi je sin pratio sam, i posle ispade da Nenad Oki Okanović i Marko Živić odlučuju ko će da dobije prvo mesto majku im jebem još me srce boli za nepravdu nad pravom ženom kladiocem (rođendan stecanu pa moram gramatički ispravno reći jeltako takoje).
Znam ali bila je u top5 tj. suvereno prvo mesto dok neka plavuša nije krenula da namešta. Posle smo skontali da nema veze da l je prva ili nije kad od prvih 5 po publici biraju oni koga će i digli ruke i tako.
70k mu izašlo sinoć na tih 7/8 (inter, čelzi, atletiko - sjebao, herenven, psv, sporting, olimpijakos i hapoel bir šiva) papet. Neću da ga pratim par dana, stvarno moram da se hladim, ali čim se vratim, samo to igram. Ubi. I samo planetwin.
Ne znam, nisam pitao, a i ne bih, onda ću hteti da ispratim, a ovako sam miran.
Real, Napoli, Porto, Ajaks, Lion, Fenerbahče, Nica, eto šta bih ja ispisao. Klasika, kapiram da svako ko bi igrao tu igru u sistemu danas ima makar 5 odavde.
papete, za 15ak minuta ti saljem pvt kako da postanemo milioneri u roku od godinu dana
Uuuuu ajde
Iako sam odlucio da se hladim jako me vuce da odigram ovo sto kilogramov brat igra
Ja juce pao na to sranje al danas cu opet, jako mi se svidja igra. Doduse ne znam dal da stavim 7,8/8 ili 6,7/7
Zavisi od ponude jbg. Danas kapiram moze 8 vikend je
Stevane ustaša imao 9p majku mu jebem... :(
Oprosti, izvini, znaj da nikad neću biti taj čovek koji ima fiks, nikolas je taj...
Шта игра цоин брт?
Sistem 6,7,8/8
Sa svim ovim JokićNBAVOTE šizenjem setim se Mirjane kad smo jurili da namestimo da dobije mocartovu nagradu hahaha ko da mi je sin pratio sam, i posle ispade da Nenad Oki Okanović i Marko Živić odlučuju ko će da dobije prvo mesto majku im jebem još me srce boli za nepravdu nad pravom ženom kladiocem (rođendan stecanu pa moram gramatički ispravno reći jeltako takoje).
Pa nisu oni krivi, ako se secas nije bila ni u top5 po glasovima publike. Neke kuje su dobijale po 10-20 glasova u minuti i tako danima.
Znam ali bila je u top5 tj. suvereno prvo mesto dok neka plavuša nije krenula da namešta. Posle smo skontali da nema veze da l je prva ili nije kad od prvih 5 po publici biraju oni koga će i digli ruke i tako.
Šta je toliko posebno sa tim sistemom 678
Nista
охо срећан рођендан Стеване, жив био
срећан рођендан и слава Николасе, жив био, паре потрошио
Tako sam i mislio.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200912/17235/medium_jjjjj.JPG
жена изљубио, деце изродио, Крајину повратио
70k mu izašlo sinoć na tih 7/8 (inter, čelzi, atletiko - sjebao, herenven, psv, sporting, olimpijakos i hapoel bir šiva) papet. Neću da ga pratim par dana, stvarno moram da se hladim, ali čim se vratim, samo to igram. Ubi. I samo planetwin.
Pa daj sta je igrao danas ajde
Kako 70k pa koliki mu je ulog covice
Ne znam, nisam pitao, a i ne bih, onda ću hteti da ispratim, a ovako sam miran.
Real, Napoli, Porto, Ajaks, Lion, Fenerbahče, Nica, eto šta bih ja ispisao. Klasika, kapiram da svako ko bi igrao tu igru u sistemu danas ima makar 5 odavde.
Edit: 'iljadu do dve, kako kad, đoks.