U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Aj tilmo prekini
Liverpul X2
Baskonia H1 7.5
Krka H2 27.5
Minesota H2 3.5
Atlanta - Milvoki 202.5 +
Laki mornar nikoga nije pobijedio u gostima(doduse dobili su avelino proslu al to je liga sampiona) a fmp ima tri vezane pobede. Ne kazem da dobija fmp cak razmisljam da igram na mornar samo kazem sto je tolka kvota
Ozbiljan sam pseto, on i novicki plus. Juce sam pogodio ono samo da udje u zapisnik.
Legenda jr. +++++ kolika god da je granica, on je Kari naših prostora (čitaj: Železnik xD)
Ej, debutuje onaj novi crnja za fmp, to se danas igra?
Gudura 8.5+
Bjelica 9.5+
Volters 8.5+
Džefeson 14.5+
Toronto 218.5+
Somi svidja mi se sto si "rezerviste" zvezde igrao plus
Ubaci i batlera jebo te lebac
Pa jbg igramo kod kuće protiv Krke jebene, plus kontam da će Radonja odmarati maksimalno Kuzmića, Dženkinsa i Jovića, znači više minuta za ove. A i kontam da će biti BO u 13.minutu fazon.
Oće biti rata da se vraćam da im jebemo mamicu bukvalno sam se upišao u kolima zapravo sam pišao na patosnicu ali to je tn
Još krka igraće sa 8 igrača fazon xD
Tj. neće igradi Sandu Čorba i Matic Rebec (ne znam ko je ovaj Matic).
EDIT: Malo tema da se okadi....
https://www.youtube.com/watch?v=l4vUdycynZg
Примјер овог система 6+7+8/8.
Укупно комбинација које се играју = 37 (28 тикета са 6 тимова, 8 тикета са 7 тимова и 1тикет са 8 тимова)
Улог: 37 КМ (1КМ по комб) ~ 20€
Средња квота једне прогнозе за неки тим 2-3 гола нека буде 2 због лакшег рачунања.
6/8 ако утрефиш: квота 2^6= 64
Добитак: 64 КМ ~ 32€
7/8 ако утрефиш: квота 2^7= 128
Добитак : 1 х 128 + 7х64 = 576 КМ ~ 290€
8/8 ако утрефиш: квота 2^8= 256
Добитак: 1х 256 + 8х 128 + 28х 64= 3072 КМ ~ 1535€
Ако помножите ове бројке са 120, видјећете да Цоин буразер отприлике са 1000 динара скида те неке добитке од око 60-70 000.
Hvala kralju.
Нема на чему. Више сам то себе ради мало измозгао, па рекох, кад сам већ, да подијелим са рајом до калвих сам закључака дошао.
@mitke onda je taj kilogramov burazer morao uplatiti 40e da bi dobio 700e na 6/7?
Pa da, 40e i da pogodi sedam parova sa kvotom preko 2.
Пап, јел играо 6+7/7 или 5+6+7/7?
Netačno, mitke je uzeo kvotu 2 zbog lakšeg računa, burazer u planetwinu praktično nema kvotu ispod 2.1, a idu do 2.4. Uplata je bila, mislim, 1500, i ubo je 7/8, ne 6/7. Evo slike, sad će.
http://i.imgur.com/jwW8SKm.jpg
Nije ceo, ne vide se komplet kvote i dobitak maksimalni, ali se vidi tamo kad se pomnože kombinacije i uplata po jednoj da je uplaćeno 1500. Bar mislim da je 1500 ako dobro tumačim, reče mi da je digao 70k ovde, ako nekog baš zanima u broj, tražiću mu drugu sliku. Mada je suština o kojoj sam pričao ovih dana tu.