Кладионица

1. Plus su penal promašili.

2. Zajebavas? Hahahhaha koja govna smrdljiva nek mi se napuse kurca mater im u usta jebem

3. Dionysio

Stevane ustaša imao 9p majku mu jebem... :(

...četničku xD

Jebo ga pas, ostala četvorica ušla.

Fala, Laki, živ bio.

Stavio sam 100 kinti na ManU - LFC iz dvojke u iks, mada mislim da su baš dobre šanse da Junajted dobije rutinski.

4. Da su dosli cekao bih 4/5 ovako 5/5 sada tesko da me usere i to i ako me usere to je za 9 soma a ne 80 koliko sam hteo

5. Jbg brt, ako ti je za utehu godinama me jebu ustaške pizdurine jedne.. a sto puta sam rekao neću ustaše da igram i opet.

6. Bravo stevan za liverpul, solidno ide za sad. Imaš win-win situaciju, ili ćeš se radovati pobedi ili parama, teško će junajted baš da okrene.

7. Zato sto si igrao protiv Liverpula skini tog roleksa i daj kljuceve od mercedesa

8. Dve se u meni sad biju sile

Valjda nisam toliki baksuz, Coa.

A vidi što ima ovo u lajvu da se igra koji igrač će dati gol ili sledeći gol, dobre su kvote.

9. Сљедећи даје гол: Ливерпул.

10. Алжир даје више од 1.5.

11. Gledam ovu postavu zimbabvea baš, nije mi jasno kako alžir ne može da dobije ovo. Da imam na računu nešta, gađao bih keca na njih i fener. Kvota preko dvajes na dvajes minuta do kraja.

12. Kad bi ga fener dao bilo bi top

13. Blizu si, stevan.

Dadoše ga i alžir i fener, sad će još po jedan.

14. Умуваше га и Фенер и Алжир у исто време, а мерачио сам и Фенер и реко оћу ако дође Алжир, сад ђокош, гг.

15. И Манчестер уваљао...

16. Do jaja

Edit: za fener ne za mancesta mada navijam za njih

17. Zabode stevan solidan prelaz, šteta što nije više uloženo, ali lep pogodak, nema šta, čestitke.

18. Prosao sam 3/5 na onom sistemu. Cekam sada 3/3 za povrat i oko 100 dinara plusa :)

19. Bravo stevan. Ja veceras odigrao sve tri dvojke i juve, Real i Monako.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.