Plus su penal promašili.
Zajebavas? Hahahhaha koja govna smrdljiva nek mi se napuse kurca mater im u usta jebem
Stevane ustaša imao 9p majku mu jebem... :(
...četničku xD
Jebo ga pas, ostala četvorica ušla.
Fala, Laki, živ bio.
Stavio sam 100 kinti na ManU - LFC iz dvojke u iks, mada mislim da su baš dobre šanse da Junajted dobije rutinski.
Da su dosli cekao bih 4/5 ovako 5/5 sada tesko da me usere i to i ako me usere to je za 9 soma a ne 80 koliko sam hteo
Jbg brt, ako ti je za utehu godinama me jebu ustaške pizdurine jedne.. a sto puta sam rekao neću ustaše da igram i opet.
Bravo stevan za liverpul, solidno ide za sad. Imaš win-win situaciju, ili ćeš se radovati pobedi ili parama, teško će junajted baš da okrene.
Zato sto si igrao protiv Liverpula skini tog roleksa i daj kljuceve od mercedesa
Dve se u meni sad biju sile
Valjda nisam toliki baksuz, Coa.
A vidi što ima ovo u lajvu da se igra koji igrač će dati gol ili sledeći gol, dobre su kvote.
Сљедећи даје гол: Ливерпул.
Алжир даје више од 1.5.
Gledam ovu postavu zimbabvea baš, nije mi jasno kako alžir ne može da dobije ovo. Da imam na računu nešta, gađao bih keca na njih i fener. Kvota preko dvajes na dvajes minuta do kraja.
Kad bi ga fener dao bilo bi top
Blizu si, stevan.
Dadoše ga i alžir i fener, sad će još po jedan.
Умуваше га и Фенер и Алжир у исто време, а мерачио сам и Фенер и реко оћу ако дође Алжир, сад ђокош, гг.
Eco ti ga fener
И Манчестер уваљао...
Do jaja
Edit: za fener ne za mancesta mada navijam za njih
Zabode stevan solidan prelaz, šteta što nije više uloženo, ali lep pogodak, nema šta, čestitke.
Prosao sam 3/5 na onom sistemu. Cekam sada 3/3 za povrat i oko 100 dinara plusa :)
Bravo stevan. Ja veceras odigrao sve tri dvojke i juve, Real i Monako.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Plus su penal promašili.
Zajebavas? Hahahhaha koja govna smrdljiva nek mi se napuse kurca mater im u usta jebem
Stevane ustaša imao 9p majku mu jebem... :(
...četničku xD
Jebo ga pas, ostala četvorica ušla.
Fala, Laki, živ bio.
Stavio sam 100 kinti na ManU - LFC iz dvojke u iks, mada mislim da su baš dobre šanse da Junajted dobije rutinski.
Da su dosli cekao bih 4/5 ovako 5/5 sada tesko da me usere i to i ako me usere to je za 9 soma a ne 80 koliko sam hteo
Jbg brt, ako ti je za utehu godinama me jebu ustaške pizdurine jedne.. a sto puta sam rekao neću ustaše da igram i opet.
Bravo stevan za liverpul, solidno ide za sad. Imaš win-win situaciju, ili ćeš se radovati pobedi ili parama, teško će junajted baš da okrene.
Zato sto si igrao protiv Liverpula skini tog roleksa i daj kljuceve od mercedesa
Dve se u meni sad biju sile
Valjda nisam toliki baksuz, Coa.
A vidi što ima ovo u lajvu da se igra koji igrač će dati gol ili sledeći gol, dobre su kvote.
Сљедећи даје гол: Ливерпул.
Алжир даје више од 1.5.
Gledam ovu postavu zimbabvea baš, nije mi jasno kako alžir ne može da dobije ovo. Da imam na računu nešta, gađao bih keca na njih i fener. Kvota preko dvajes na dvajes minuta do kraja.
Kad bi ga fener dao bilo bi top
Blizu si, stevan.
Dadoše ga i alžir i fener, sad će još po jedan.
Умуваше га и Фенер и Алжир у исто време, а мерачио сам и Фенер и реко оћу ако дође Алжир, сад ђокош, гг.
Eco ti ga fener
И Манчестер уваљао...
Do jaja
Edit: za fener ne za mancesta mada navijam za njih
Zabode stevan solidan prelaz, šteta što nije više uloženo, ali lep pogodak, nema šta, čestitke.
Prosao sam 3/5 na onom sistemu. Cekam sada 3/3 za povrat i oko 100 dinara plusa :)
Bravo stevan. Ja veceras odigrao sve tri dvojke i juve, Real i Monako.