Кладионица

1. Pap ja na 3 od 4, da je roma dala gol iz mrtvog penala bio bih na 4/4. Sad jos tri cekam za +8 onako bi ih cekao za +80 a jednu za +8

Crkli dabogda

2. One moje predloge samo mrtva nica izjebala, čekali bi se porto i real za pare, ajaks, napoli, fener, lion ušli.

3. A i to sam samo namlatio kako sam video parove, bez ikakvog uvida u statistiku, može ovo da prolazi realno.

4. Ma nema statistike, to je samo gubljenje vremena. Ja pao na Kartagenu i Albasete, obe ekipe domacini i prve na tabelama. I Izgubise...

5. Ma ne bacajte pare, evo dva dana igrate i niko nije prošao.

6. Pa proci cu danas ako panatinaikos da 2 komada

7. Mada sada kada sam napisao ovde tesko

8. Ja uhvatio napoli, lion i fener al sto kaze pap jebo statistiku samo sam izgruvao sve na koje je lvota 1,4-1,7

9. Dajte jednu zmijugu koševa igrača NBA

10. Iskombinovao sam vrapca sa nekim nba igracima i evo ga burazer ekspresno u plus xd

11. Ajde panata makar jedan da se ppnadam malo

12. партизан на живо 2.60, ал ме одбија доста то што лајв не рачуна продужетак :с

13. Ps, što li imam utisak da uopšte ne čekaš panatinaikos xd

14. Možda zato što si gađao tim2-3 na kvote 1.4-1.7, a na pao bila iznad 2.

15. Pa imas i da vazi produzetak laki

16. Ja mislim da je bila 1,5 na pao brt o.O

17. Au koji sam debil

18. Kaže meni Venger Dejane slepče kod očiju neće ti doći Manč tr1:1 on ne zna da ja imam više singlova na tr nego on pišanja po parkovima

19. Jebi ga Vengere deset godina je prošlo a ja nju i dalje volim

20. Divac dao 19 golova ove sezone

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.