Pap ja na 3 od 4, da je roma dala gol iz mrtvog penala bio bih na 4/4. Sad jos tri cekam za +8 onako bi ih cekao za +80 a jednu za +8
Crkli dabogda
One moje predloge samo mrtva nica izjebala, čekali bi se porto i real za pare, ajaks, napoli, fener, lion ušli.
A i to sam samo namlatio kako sam video parove, bez ikakvog uvida u statistiku, može ovo da prolazi realno.
Ma nema statistike, to je samo gubljenje vremena. Ja pao na Kartagenu i Albasete, obe ekipe domacini i prve na tabelama. I Izgubise...
Ma ne bacajte pare, evo dva dana igrate i niko nije prošao.
Pa proci cu danas ako panatinaikos da 2 komada
Mada sada kada sam napisao ovde tesko
Ja uhvatio napoli, lion i fener al sto kaze pap jebo statistiku samo sam izgruvao sve na koje je lvota 1,4-1,7
Dajte jednu zmijugu koševa igrača NBA
Iskombinovao sam vrapca sa nekim nba igracima i evo ga burazer ekspresno u plus xd
Ajde panata makar jedan da se ppnadam malo
партизан на живо 2.60, ал ме одбија доста то што лајв не рачуна продужетак :с
Ps, što li imam utisak da uopšte ne čekaš panatinaikos xd
Možda zato što si gađao tim2-3 na kvote 1.4-1.7, a na pao bila iznad 2.
Pa imas i da vazi produzetak laki
Ja mislim da je bila 1,5 na pao brt o.O
Au koji sam debil
Kaže meni Venger Dejane slepče kod očiju neće ti doći Manč tr1:1 on ne zna da ja imam više singlova na tr nego on pišanja po parkovima
Jebi ga Vengere deset godina je prošlo a ja nju i dalje volim
Divac dao 19 golova ove sezone
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Pap ja na 3 od 4, da je roma dala gol iz mrtvog penala bio bih na 4/4. Sad jos tri cekam za +8 onako bi ih cekao za +80 a jednu za +8
Crkli dabogda
One moje predloge samo mrtva nica izjebala, čekali bi se porto i real za pare, ajaks, napoli, fener, lion ušli.
A i to sam samo namlatio kako sam video parove, bez ikakvog uvida u statistiku, može ovo da prolazi realno.
Ma nema statistike, to je samo gubljenje vremena. Ja pao na Kartagenu i Albasete, obe ekipe domacini i prve na tabelama. I Izgubise...
Ma ne bacajte pare, evo dva dana igrate i niko nije prošao.
Pa proci cu danas ako panatinaikos da 2 komada
Mada sada kada sam napisao ovde tesko
Ja uhvatio napoli, lion i fener al sto kaze pap jebo statistiku samo sam izgruvao sve na koje je lvota 1,4-1,7
Dajte jednu zmijugu koševa igrača NBA
Iskombinovao sam vrapca sa nekim nba igracima i evo ga burazer ekspresno u plus xd
Ajde panata makar jedan da se ppnadam malo
партизан на живо 2.60, ал ме одбија доста то што лајв не рачуна продужетак :с
Ps, što li imam utisak da uopšte ne čekaš panatinaikos xd
Možda zato što si gađao tim2-3 na kvote 1.4-1.7, a na pao bila iznad 2.
Pa imas i da vazi produzetak laki
Ja mislim da je bila 1,5 na pao brt o.O
Au koji sam debil
Kaže meni Venger Dejane slepče kod očiju neće ti doći Manč tr1:1 on ne zna da ja imam više singlova na tr nego on pišanja po parkovima
Jebi ga Vengere deset godina je prošlo a ja nju i dalje volim
Divac dao 19 golova ove sezone