Кладионица

1. Lauri 23.5 -
    Jokić 19.5 -
    Levin 18.5 -
    Novicki 16.5 -
    Parker 13.5 -
    Ariza 13.5 -

2. Mislis Lavine :)

Izijeme aj proveri jel igraju veceras Galinari i Barton, pise za obojicu illness..ako je to istina onda Lejkersi kec i Mudiaj vise, nema ko drugi da igra, moglo bi se zategnut a

3. Informiši redovnije o tome. Što da ne onda i jokić jbg.

4. 'ajde da se dogovorimo na koji forum da pređemo i otvorimo kladioničarsku temu kad nam ugase ovo. Ima li neki RIBOLOVAČKI npr.?

5. Mada bi i ana.rs mogao da posluži, navučemmo pičke na kocku i šta xd

6. Ali u pvt da se pošalje svima, da ne dođe rasni da se potpiše kao aleksandarkg i da jede govna. I da ostanu isti nikovi.

7. Mozemo na Zargonautu xD

E izbegavam da dajem mnogo predloga u zadnje vreme realno vrv me niko i ne isprati a glupo mi da ljudi padaju na "moje tipove", imao sam losu seriju zadnjih nedelju dana..

8. Haha i ja isto, još me muči što sam sjebao Stevan za pare, i to na rođendan... :/

9. Кад сам пао, тад ми већ није био рођендан, ако ти нешто значи.

10. Znači malko... :'(

11. potop sa englezima...kristal palas dao drugi oni su kul, vimbldon debil poveo i dobio crveni kurcinela za drugi, ipsvic nula golova, barnsli jedva i ovaj jedan uterao...inter vidim ide lagano, galatasaraj u 93 dao cetvrti, sporting ne moze ni jedan da utera... opet pucam pare u utorak jebeni somika najpametniji keve mi

12. Rifresujem 5. put da se sklone oni blavori sto popravljaju klimu i pucam jebeno, dosta mi je govnjive vukajlije i glupog majmuna kajzena i celog fazona, sad se jos desavaju sva ova sranja, ako ste za, najozbiljnije da se prebaci cela operacija negde, trebalo je to davno da se odradi forum prejednostavni prejeftin, a da izgleda i radi 10 puta bolje od ovog govneta koje je leglo nakaza, al sad jbg kasno je za tu ideju, nego za pocetak grupa na fejsu zatvorena da se napravi ili tako nesto, samo da ne gledam ovo zeleno govno vise

13. cavez vodi hahahahahaha

14. Organizuj ako te ne mrzi jbg. Mada je grupa govno jer je teška za praćenje, bolje da se pomerimo na neki već postojeći forum i da se pridržavamo pravila dok se ne infiltriramo i posle im jebemo mater.

15. Ma poenta je da napokon imamo neku kontrolu jebenu, reci ti kolika je to majmuncina, cedi pare godinama, a najjednostavnije operacije za koje trebaju minuti ili sati nije u stanju da odradi ili plati nekome, toliko ga boli kurac, a mi kao zamorcici, mi smo jos vece debilcine sto se prilagodjavamo ovom govnetu prokletom sajt iz 2002. Fazon govnjivo govno zeleno
    Pa za pocetak fejs grupa da vidimo kako ce izgledati, za kladionicu bi nam koristila i da stavimo picku ako hocemo i da ne slusamo koga necemo, napravite fejk naloge ako necete rl i teraj ko i standardno

16. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3237#post_3686390

Uvek valja dati 70 dinara za čavesa, a vi niste hteli da poslušate, pa da, nije žajk lud!

17. Прави Армине озбиљно

18. Napravi i pošalji na pvt aktivnim ljudima, neka uđe ko s kog profila hoće samo nek' naznači nik odavde, pa ćemo da proširimo posle ako nekog zaboravimo.

19. Nemam vremena ova 2 dana nikako, ako oce neko nek odradi ili cu ja u petak eto

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.