Кладионица

1. Neka bleji tamo kao bekap opcija dok ne ugase ovo govno.

2. Napravite fb grupu neku nešto, da premostimo kad crkne ovo pa ćemo do tad naći alternativni forum na kome ćemo se nastaniti.

3. Ostaje izgleda, nema potrebe za cimanjem.

4. A sta cemo mi bez fb-a? :(

5. Hahaha, sad bih ti rekao al jbg bojim se da se ne naljutiš.. :/

6. Kosovac zauzeto
    A sta cemo mi bez fb-a? :(

Hmm

7. Hahahahaha dusan, sad cu bas da proverim to

8. E imam i ja fb hahaha ne znam kako je do toga doslo ocijumi

9. Kažem ja.........

10. Kaizene ti si broj 1 po šuntavilu

11. i sta se ovo dogadja sa sajtom kao nek neko napise ozbiljno ovde

12. Izijeme oce da nam otmu temu majku li im agresorsku jebem KLADIONICA JE SRCE VUKAJLIJE

13. Ništa, i dalje ćemo blejati ovde, koga boli kurac za sve ostalo, neka preživi samo ova tema (bez primanja debila koji bi se doselili) i sve ok.

A sad daj informacije za večeras, šta je sa galinarijem i čendlerom?

14. dobro brate kako vi kazete, nmg samo podenti da mi neko oduzme nikolasa

TAJ GIBSON OUT! paul zipser startuje

RYAN ANDRESON OUT!

15. Pa napiši i kako profitirati iz toga, šta mi znači cipser jebeni kad ga nema nigde, ko onda, igraju li batler i mirotić?

16. Sedim malopre u kaficu i neki mentol ildolazi. I seda za sto pored mog kod nekog lika i devojke njegove. I tu neka prica devojka ode do wca a ovaj batica uzme i ovog mentola sto je dosao iznavlaci u glavu a muzika tresti i niko nista nit je video nit je cuo i bane devojka u trenutku kao smiri ga i donese ovom neku krpu kao da stavi. I ovaj poruci pice i drzi lekciju ovom i povremeno mu zvajzne dandaru ja nisam verovao sta gledam. Ali sve na finjaka da je jedva troje ljudi u lokalu provalilo isamara lika i krivog i duznog verovatno.
    Morao sam ovo da podelim sa vama posto danas nisam odigrao nijedan tiket i malo mi je lakse mogu vam reci

17. Uzmite moj tenis i profitirajte

18. Nikolase, hteo sam, ali sam video da si igrao par/nepar gemove u nekom setu, shvatio to kao isuviše neozbiljno i odustao.

Posle sam pomislio da proberem 3 para i odigram, i odustao i od toga, čekam EL do četvrtka, sem ako ne uleti neki nba.

19. mozda Robin Lopez plus, jer dalas krece sa Nowickim na 5ci, plus nema Gibosona tako da bi ovaj treba da jebe

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.