Кладионица

1. Vidi stvarno na sajtu, a na twiteru ništa...

2. Našao je kad će da odmara

3. E MOJ NIKOLASE NE KLADI SE TAKO

4. Kosmajac spaliću ti bradu ako ne pobedi moćni Toronto

5. Ja ne znam sta da radim brt blizi sam odluci da branim

6. Da igra i ovaj debilko ne bih branio sto posto ovako ne znam jebem ti koji kurac sad nasao da ne igra

7. Veceras NBA sve kecevi dolaze

8. Ja zategao laurija na 23.5, molim vas obavestite me ako se promeni situacija pa najave da će derozan ipak igrati.

9. Kristaps Porzingis, Joakim Noah and Lance Thomas are all OUT tonight in Boston.

Što znači :))))

10. idi papete u picku materinu proklet bio

11. Ma da ne bude lagani BO pa da ne odigra ni minut u drugom, to je samo dilema.

A i jede govna karamela, nikad ga nisam voleo, a još sad sere oko lojalnosti niksima džabu. Ja samo laurija za večeras, sem ako se naprasno ne vrati derozan (mogu li da dobijem link otkud informacija da ne igra), u tom slučaju ću da pucam po nečem drugom jer onda nema kurca od laurija.

12. Ne igraju paterson i nogueira, ali startuje salindzer po prvi put

13. brt prebacuje lauri i kad igra derozan vrlo cesto

14. Veceras je bilo zagrevanje, sutra malo dodajemo gas a u petak ima da ih kilujemo verujte mi

15. lauri je u stvari dosta bolji od derozana, to je neko moje misljenje

16. Lauri odmarao proslu tako da svakako kida vcrs, a za derozana se ne zna nista, kao trener dao znake neke da ce odmarati, boga pitaj sta s tim, nece se znati to do pocetka sig

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.