Кладионица

1. arming, hoce li dobiti toronto veceras?

2. A otkud znam podivljala fila bas skorije, igrace embid uprkos bolesti valjda, jos su kuci.,

3. Dalmira Muharemovic-Turkes Jako volim Mayu kako pjeva i lijepo izgleda ,Ali mislim da joj nije potrebno ovo Skidanje i pokazivanje tijela ,zasto to radi neznam Ali je jako pogresno.

Marina Stancic Bila je uvek skromna,lepa,moderna,ne treba da se skida jer ima glas,a stas se vidi i u odelu

4. pap ako ona iz pvt-a nije bolja evo tu me seci xd

5. Armine, za salindžera piše na espn-u da je out, sumnjam da će startovati baš. I neki plej za koga prvi put čujem, delon rajt je van, što ohrabruje zbog laurija, iako ovaj burazer možda nije ni video teren do sad, ne znam, neupućen sam.

6. Igrao bih embida minus jer je navodno bolestan a igraće, al' džabe kad je ovamo jedino valančijunas ostao čitav, ne smem sad.

7. igra salindzer rekli na zvanicnom tviteru, ograniceni minuti mada..

8. KYLE JEBENI QUIN PLUS AKO IMA IGRAJTE

9. Igra derozan, e pa hvala ti izijem baš lažove jedan dobro nisi rekao da su derozanu odsekli glavu!

10. pa bilo je oko 6 da nece igrati da ce malo odmoriti...ALI STA SE DOGADJA..ako naprave razl DeRozan ce bukvalno presedeti celu 4tu tako da ko je igrao mislim da je to ok sa moje strane+ dajem poklon QUIN +++

11. DeRozan prilego pola sata da odmori izijem drami odmah ko da su mu glavu odsekli...

12. A još dio kaže izijem na stare se staze vraća i eto kako se završi.

I sad nudi da se igra neki koga je izmislio i koga nijedna kladionica nema...

13. pepeljugo moja zvezdo sjajne noci..

ako ne dodje derozan idem na planinu maljen da se obesim

14. Dobro otvorio je trojkom 'ajde neka ti bude za sad ali po tankom se ledu šetaš samo da znaš!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.