Кладионица

1. Thilmo
    Lengford 23+

o.O

malopre

Hahahahahahahahahaha

2. Šengelija 11.5-
    Printezis 13.5-
    Lodžeski 10.5+
    Žalgiris 161.5+
    Olimpijakos 158.5-
    Darušafaka 157.5+

3. da pitaš sad tilma da li zna kako izgleda lengford kontam da bi rekao isti goran jeretin

4. жалгирис хендикеп 1 и + (7.5, 164.5)
    олимпијакос хендикеп 1 и + (6.5, 156.5)

квота 13

5. иде за сад онај тикет, сем туна, али још је рано, 'ајде да се помолимо за момка да му не поломе ноге јбг

6. goran jeretin je jedan od onih likova koji bi se najradije potukao nego igrao tekmu.

7. Na Armina niste mislili kad su mu prste sekli

8. hahah vidis ti to brate

9. znam nekog mira koji ima preogromne sake, porasle mu sake zato sto je ima tesko detinjstvo otac pijanica tukao majku njega siromasi itd i to je sve podstaklo rast saka koje su mu sada preogromne

10. znate ono kada se stimulisu bradavice sa dva prsta, e pa ona sa dva prsta stimulise celu sisu

11. Coa krecem da rokam ovaj sistem kao tvoj burazer, ali prvo sa 500.. Mislio sam da ako stavim 10000 da mogu da igram 3 ili 4 od 7,8, ali djokatore klasican, nisu oni debili :D

12. ajde nemoj da lazes majmune

13. Uuu Blagoja šta ti reko

14. Da probam bez da guglam, lengford onaj iz uniksa što ojebo prošlu tekmu sa poenima pa mu sad digli granicu.

Odoh sad da izguglam da vim gde sam. :)

15. Stvarno Armine sto si cava

16. Jedan si od retkih koji pogađa na ovoj temi. Xd

17. haha uleteo si bejbi ven d lajts go aut jbg

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.