Кладионица

1. TREVOR BOOKER OUT SEAN KILPATRICK OUT!!!

2. Ako kažeš sad bogdanović i brukk lopez da ga jebem, zaobilazim.

3. Nadaj se da je toliko dobar jer ako ga je sralo samo ovih dana a ti nisi hteo da podelis sa nama snosices posledice xD

Sta inace kod kladionice nije vezano za srecu?

ps kapiram da verujes u sebe pa zato gadjas 5+6 ali bolje ubaci jos jednu pa gadjaj 5+6+7 to je samo neko moje misljenje da je lakse pogoditi 5/7 nego 5/6

elem sva ova prica me naterala da se zajebavam sa sistemima i da istrazujem i mogu vam reci da ima tu neke podloge, moze se fino proci ako se ima srece naravno i strpljenja i adekvatne finansijske podloge da se plan isprati bar donekle

4. Opa opa ti i ja smo katastrofa

5. GSW - HOU 240.5 + ??? Mnogo majku im jebem

6. Brt od 5/7 ne mozes ni ulog valjano da vratis a ja ni ne gadjam povrat novca pa mi 5/7 ne treba za kurac

7. Sad sam hteo da pitam to, koliko je bolje gađati npr. 6+7/7, umesto 5+6+7/7, jer meni tih 500-1000 eventualnog povraćaja ništa ne znači u toj situaciji. Je l' podosta veća maksimala i minimala, mislim, ista uplata, manje kombinacija, jasno je da jeste, samo me zanima koja je razlika otprilike. Mrzi me sad s telefona da se jebavam po sokerovom sajtu i proveravam.

8. Jebemti da smo ga pratili od početka, ovo bismo bili mi :( (a ne samo nikolas xexe)

http://mondo.rs/a975076/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Striptizete-na-poklon.html

9. Brt lako se racuna to samo podelis kvotu sa brojem kombinacija i puta ulog naravno to ti je maksimala

10. pretpostavljao sam da ces to odgovoriti poznajuci tvoj kladionicarski opus, sasvim legitiman stav :D

11. ps kapiram da verujes u sebe pa zato gadjas 5+6 ali bolje ubaci jos jednu pa gadjaj 5+6+7 to je samo neko moje misljenje da je lakse pogoditi 5/7 nego 5/6

Pazi majku mu, ima logike da je lakše pogoditi 5/7 nego 5/6..

12. e bas to gledam coa evo primera
    6+7/7 na 1000
    Mogući dobitak od 18932.01
    Mogući dobitak do 216964.84

5+6+7/7 na 1000
    Mogući dobitak od 1899.14
    Mogući dobitak do 116307.07

13. To je to, ništa mi više ne treba, kad mi izmakne fazon 50k, koji će mi kurac nazad 500-1000 dinara.

14. Evo za nesto prostije da ne mozgam sada uzmes 2+3/3 i sve kvote 2 ukupna kvota je 8 podelis sa brojem kombinacija 4 znaci maksimala ti je 2xUlog

A 1+2+3/3 je 8 podeljeno sa 7 sto je kerov kurac znaci smanjuje dosta pogotovo u ovim slucajevima kada kvote nisu bar 3

15. A sracunali ste vec jbg nisam video

16. Sad sam hteo da pitam to, koliko je bolje gađati npr. 6+7/7, umesto 5+6+7/7, jer meni tih 500-1000 eventualnog povraćaja ništa ne znači u toj situaciji. Je l' podosta veća maksimala i minimala, mislim, ista uplata, manje kombinacija, jasno je da jeste, samo me zanima koja je razlika otprilike. Mrzi me sad s telefona da se jebavam po sokerovom sajtu i proveravam.

Kod 6+7/7 imaš 8 tiketa, ako uzmeš da su sve kvote 2 i uplata 1000, minimum je 8 000, maksimala 72 000. (interesantno je (a i logično), da 7/7 tiket donosi 16 000 od 72, ovi "manji" donose 56 000).

17. ide ti preko nikolase hou gsw

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.