Mladi Mozzart je za 1000 eura kupio konja od gazde s imanja. Gazda je obećao isporuku sledeći dan.
Taj dan je gazda došao i rekao: "Žao mi je momče, konj je crkao."
Mozzart je rekao: "Dobro, vratite mi onda moj novac."
Gazda: "Žao mi je, ne mogu, već sam to potrošio."
Mozzart: "Onda mi donesite crknutog konja."
Gazda: "Zašto?"
Mozzart: "Raspisaću lutriju! Nagrada je konj"
Gazda: "Ne možete to uraditi!"
Mozzart: "Mogu, samo gledajte! I nemojte nikome reći da je konj uginuo."
Mesec dana kasnije gazda sretne Mozzarta i pita ga šta je bilo?
Mozzart: "Ništa posebno. Raspisao sam lutriju. Uplatni listić je bio 5 eura.
Prodao sam ih 2.000 i zaradio 10.000 eura"
Gazda: "Zar se niko nije žalio?"
Mozzart: "Da. Samo tip koji je dobio glavni dobitak. Vratio sam mu njegovih 5 eura i pokazao crknutog konja. Nije se bunio!!!
Mozzart sada radi u kladionici - i možda radi Vas.
P.S. Mozzarti samo rade svoj posao. I uvek nadju nove konje!...
Prvo da naznacim da ovde nije rec o boks, vec o mecu Esports i da ovo osim u gotovo svim inostranim, ima da se igra i u nekim nasim, ja igrala preko Meridiana na kome je kvota 1,35. Toliko je bila i na inostranim, ali naglo pada i u Bet365 je sada 1,25. Inace, sastaju se dva dobra tima. Vitality je Francuski tim i ima u svom sastavu domace igrace i dva korealnca, dok H2k-Gaming je Engeski Londonski tim koji u svom sastavu nema domacih takmicara, vec dva koreanca, kao i po jednog Holandjanina, Rumuna i Poljaka, gde je Poljak sjajan igrac i glavna uzdanica H2k-gaming tima. Do sada su sve cetiri puta medjusobno sastajali i u 3 navrata je ubedljiv bio H2k-Gaming tim. Mec se igra u dve dobijene partije i mislim da je ovde favorit jasno nalasen i da ne bi trebalo biti iznenadjenja.
Srecno svima koji prate!!!
http://i.imgur.com/1soDnrU.png
http://i.imgur.com/ir1td5g.png
Treba mi jebati mater
http://i.imgur.com/e0UYwiL.png
http://i.imgur.com/qXfzk0u.png
sta cemo da igramo danas na ovom svetu
ja idem na slavu kod nikolasa danas pa cu usput mozda svratiti do kladionice da odigram sistem od kilogramovog brata.
Jao jedva cekam sutra taj sistem da odigram bice super nestvarno, samo da se pogodi prvo jos nesto
sprdam se za sistem. Odigrao sam par puta i nikad vise od 5 nisam ubo xd
A i ovako obasko kad igram ovo moje, cini mi se da dolazi lagano pa ne ubodem nikad xd
Siti pre neki dan 4 komada, Selta juce 0 (dobra kvota jbg), Marsej pre neki dan 5 komada itd
bvdlga ti dobro zatezes na kladionici, a video sam negde i da izlazis sa ribama, sopingujes, putujes cesto
http://www.marca.com/baloncesto/euroliga/2017/02/02/58933970268e3ef2088b46af.html
Sopingujem izlazim sa ribama to tesko. :)
Nema mi izlazak nekih narednih par godina. :D
Putovanje s poslom ide, a zatezanje od 21 dinar je znak da nisam kockar, nego imam kontrolu! Haa haaaa
Kurcina,kako je papet pomenuo sistem,omdah sam odigrao,meni fino ide,pogodim 5 skoro uvek.. jadna mi zena
Rivers 11.5+
Vojtman 9.5+
Dončić 9.5+
Braun 11.5+
Jović 7.5+
Sta mislite o Simonu? Plus da li je? Ja ne mogu protiv njega veceras.
Volters minus, Gudura ako veceras ne udje onda nece nikada, Kuzmic skokovi 8.5 ...
Sve tri kosarke kec i minus i au picku materinu
Sto Galata kec?
Ne bre galata-zvezda, baskonija i panatinaikos istripovao sam za domacinstvo panate
Dakle dva keca i minus i jedna dvojka i minus
Mladi Mozzart je za 1000 eura kupio konja od gazde s imanja. Gazda je obećao isporuku sledeći dan.
Taj dan je gazda došao i rekao: "Žao mi je momče, konj je crkao."
Mozzart je rekao: "Dobro, vratite mi onda moj novac."
Gazda: "Žao mi je, ne mogu, već sam to potrošio."
Mozzart: "Onda mi donesite crknutog konja."
Gazda: "Zašto?"
Mozzart: "Raspisaću lutriju! Nagrada je konj"
Gazda: "Ne možete to uraditi!"
Mozzart: "Mogu, samo gledajte! I nemojte nikome reći da je konj uginuo."
Mesec dana kasnije gazda sretne Mozzarta i pita ga šta je bilo?
Mozzart: "Ništa posebno. Raspisao sam lutriju. Uplatni listić je bio 5 eura.
Prodao sam ih 2.000 i zaradio 10.000 eura"
Gazda: "Zar se niko nije žalio?"
Mozzart: "Da. Samo tip koji je dobio glavni dobitak. Vratio sam mu njegovih 5 eura i pokazao crknutog konja. Nije se bunio!!!
Mozzart sada radi u kladionici - i možda radi Vas.
P.S. Mozzarti samo rade svoj posao. I uvek nadju nove konje!...
Singlton 11.5 +
Ljulj 18.5 -
Larkin 15.5 -
Kuzmić 11.5 -
Braun 12.5 +
Pol 11.5 -
Rendolf 10.5 +
Prvo da naznacim da ovde nije rec o boks, vec o mecu Esports i da ovo osim u gotovo svim inostranim, ima da se igra i u nekim nasim, ja igrala preko Meridiana na kome je kvota 1,35. Toliko je bila i na inostranim, ali naglo pada i u Bet365 je sada 1,25. Inace, sastaju se dva dobra tima. Vitality je Francuski tim i ima u svom sastavu domace igrace i dva korealnca, dok H2k-Gaming je Engeski Londonski tim koji u svom sastavu nema domacih takmicara, vec dva koreanca, kao i po jednog Holandjanina, Rumuna i Poljaka, gde je Poljak sjajan igrac i glavna uzdanica H2k-gaming tima. Do sada su sve cetiri puta medjusobno sastajali i u 3 navrata je ubedljiv bio H2k-Gaming tim. Mec se igra u dve dobijene partije i mislim da je ovde favorit jasno nalasen i da ne bi trebalo biti iznenadjenja.
Srecno svima koji prate!!!
Feldinu jebenom 5.5 granica i ja ga ne odigram, izadje čovek u 6.minutu
O jebo me Šilb sa asistencijama, još kvota 1.65
Takoje pao ajmo u minus