Кладионица

1. Hahaha a brt što se majmunišeš

2. hocu da sam slobodna hocu da sam sama! znate ko je prava srpska majka NE CECA NE CECA NEGO ZORANA PAVICEVIC

3. armine pravis li ovo pare za more

4. Idem kod somija ima kucu na zakintosu prvi put ce biti da idem na grcko primorje

5. secate se kad sam igrao makabi-zvezda 2-2&- pa je tompson promasio dva bacanja da ne dodje iz dva u dva i minus nego samo dva i minus? za ne znam kolko bi 30-40-50k...e pa danas je babun opet promasio dva bacanja da ne prodjem tiket jebem mu dan mu jebem i picku crnu sto ga izbacila eto samo zivce gubim jbt

6. dobro je pa se ne kladis xd

7. Moguce da igrajz kavsi u punom sastavu budite spremni

8. http://www.rotoworld.com/headlines/nba/323355/lebron-kyrie--and--love-are-expected-to-play?ls=roto:CLE:topheadlines

msm da ovo ne treba propustiti jebeno kvota je 5.40 u socceru, ja trenutno nemam novca u nasim kladionicama pa cu mozda igrati negde spolja ali ne garantujem

9. Meni ostalo jos 1000 jebem ti hokej govnjvii, mozda raspodelim na 2, 2-2 i dupla pobeda

10. Per Coach Lue, everyone's playing tonight in OKC. Guys are on a good roll and want to keep it going.

11. na osmicama je vec 1.83 IGRAJTE nA SOCCERU KO IMA NOVCA

12. Nzm da l da cekam jos vesti, a fazon nek igraju sva trojica i opet ih odere okc xd sad bih vezao i sa vestbrukom uhuhu

13. ODIGRAO SAM U MOZZARTU 5.2 KVOTA ZA 2000

14. pa moze da se desi, isto kao minesota mmemfis pre neku noc igraju b2b ali je kvota predobra

15. u mozzartu jos uvek 5.2 xd

16. Pa jebem ti dan ovakav kad sam siromašan

Papete, 'ajde uplati i meni soma, sutra dobiješ xd

17. Ne moze dva ista tiketa u mozzartu bez prcanja

18. opa irving jebem li ti mamicu u picku

19. jedino mozzart ne spusta kvotu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.