Кладионица

1. Spoj sa olimpijakosom za 500. Leže sutra uveče na račun najkasnije. Ako imaš i nije ti cim i ako je još kvota iznad 5.

2. I mocart jebe pise 5,2 ali ide na verifikaciju pa spustaju, e sad ne znam za koje uloge ja sam stigao da uplatim pre 15min al sad drkaju valjda

3. nece coa, samo vrti ono da je na verifikaciji evo vec 2 minuta

4. Ja igrao h2, dok sam uplatio spustili s 12.5 na 9.5, odobrili tiket i sad mi stoji za tu utakmicu "odloženo". Koji kurac? Maxbet je u pitanju

5. Ma ako može - može, sutra ću da vratim, nije frka nikakva.

6. U maxbetu skinuli sa ponude, ne znam sta znaci odlozeno to.

7. Izbacili iz ponude mlatoni ali tebi se vazi najnormalnije tip

8. Papet, javi mi na pvt ako odobre, i pošalji mi podatke za mocart da regulišemo to sutra, ako ne odobre - jbg, hvala, prijatelju.

9. Vrti i dalje. Dacu mu jos malo vrijemena pa cu rifres da puknem.

Ma nema sta, samo user kazes i kolika je uplata xd

10. vrte se one kuglice ko vuk karadzic xd

11. Kuglice se u grobu prevrću xd

12. Mlatoni, mislim da ti je to stornirano, ali ne drži me za reč, iscimaj podršku sad.

13. ja nisam ni odigrao nema ko da mi odigra a slomio sam noge pa nemogu da odem do kladionice

14. nece kilograme, jebiga. Izgleda nisu azurni kao ovi da spuste kvotu pa im je najlakse da stopiraju. Kao i Maxbet.

15. Nema veze, hvala svakako. Ko me jebe kad ne držim nešto na računu za ovakve situacije.

Edit: Srećno vama, prijatelji.

16. Koja govna, kakvom brzinom reaguju.

17. Ne mogu to da rade, vazi tip 100%

18. Hahah izijem mi smo ti sad dva najveća jadnika na temi ovde

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.