Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Spoj sa olimpijakosom za 500. Leže sutra uveče na račun najkasnije. Ako imaš i nije ti cim i ako je još kvota iznad 5.
Šta sad irving koji kurac
I mocart jebe pise 5,2 ali ide na verifikaciju pa spustaju, e sad ne znam za koje uloge ja sam stigao da uplatim pre 15min al sad drkaju valjda
nece coa, samo vrti ono da je na verifikaciji evo vec 2 minuta
Ja igrao h2, dok sam uplatio spustili s 12.5 na 9.5, odobrili tiket i sad mi stoji za tu utakmicu "odloženo". Koji kurac? Maxbet je u pitanju
Ma ako može - može, sutra ću da vratim, nije frka nikakva.
U maxbetu skinuli sa ponude, ne znam sta znaci odlozeno to.
Izbacili iz ponude mlatoni ali tebi se vazi najnormalnije tip
Papet, javi mi na pvt ako odobre, i pošalji mi podatke za mocart da regulišemo to sutra, ako ne odobre - jbg, hvala, prijatelju.
Vrti i dalje. Dacu mu jos malo vrijemena pa cu rifres da puknem.
Ma nema sta, samo user kazes i kolika je uplata xd
vrte se one kuglice ko vuk karadzic xd
Kuglice se u grobu prevrću xd
Mlatoni, mislim da ti je to stornirano, ali ne drži me za reč, iscimaj podršku sad.
ja nisam ni odigrao nema ko da mi odigra a slomio sam noge pa nemogu da odem do kladionice
nece kilograme, jebiga. Izgleda nisu azurni kao ovi da spuste kvotu pa im je najlakse da stopiraju. Kao i Maxbet.
Nema veze, hvala svakako. Ko me jebe kad ne držim nešto na računu za ovakve situacije.
Edit: Srećno vama, prijatelji.
Koja govna, kakvom brzinom reaguju.
Ne mogu to da rade, vazi tip 100%
ahahaha acokg
Hahah izijem mi smo ti sad dva najveća jadnika na temi ovde