U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jebe me bogdan, isteraće u plus samo polaganjima, još nije šutnuo za tri, a 8 poena.
S druge strane vonamejker solidno ide u minus za sad, a judo će tek u drugom da im strpa 12 poena i ok, samo da bogdanov ulaz zatvore malo.
Solidno sam prizvao vonamejkera, pu jebemti.
Porzingis 18.5 +
Vol 23.5 +
Antetokounmpo 25.5 +
Šroder 18.5 +
Tarner 15.5 +
A da, naravno da imam i Fener dvojku na jednom, ovaj Željko samo gleda kako Zvezdi da ga zavuče pa šta ako nemaš više prijatelja ovde ne moraš da nas miniraš na svakom koraku
Ne, puštajte Klajburna non stop samog na trojci, ti Bogdane trči brže bolje u kontru, šta ima da ga braniš
BRAV HA HA HA
Hahahah
joj armine bude samnom nocas imam da te digne iz mrtvih mojim tipovima
Odlican avatar brt
gde je coa hocu da ga pitam nesto
armine vidi post iznad tvog
Nisam ga video ceo dan brt
Šta, sad bi da jedeš govna za kalinu kao jer ga je usralo za malo da pređe, a juče ni hvala za antipova?
Digni me pao sam sto imam dao sam drugi su moju popili srecu
Odlican kalina zizic bogdanovic minusi kako vas nije sramota
sve si procitao izmedju redova, ne moram nista da kazem xd sreca pa ga nema u pinbetu xddd
slukas odlican nula poena dvoumio sam se izmedju njega i diksona znao sam da ce jednog da odseku
http://image.prntscr.com/image/71a262b4b3d3489aaae9ac27c0432361.png
ovu prelepost morate ispostovati
da nisi stavio ove skokove pa i ajde
O Željko sunce li ti tvoje, dva puta gubiš od Darušafake samo da bi ih ubacio u top 8 i time izbacio Zvezdu i, što je najgrđe, obaraš meni tiket, e ja sam nekad imao prijatelje u Fenerbahčeu ali od danas ih više nema da sam ja bio tamo u areni ja ne bih ovo dozvolio lako je biti trener tamo na terenu budi ti trener ovde na forumu
Hahah, lečki.
Printezis 14.5 -
Vesterman 7.5 -
Birč 8.5 +
Plajs 10.5 +
Faverani 10.5 +
Kako sad printezis minus jbt