Najveći glavonja je grifin da ima pravde obarao bi trupce u žiletovoj reklami za džak piljevine da ima da se ogreje, u onoj mekanoj košulji kariranoj i prsluku
pa šta se ja kačim jbt upao si nam ovde u četri ujutro u našu ljepu temu da nam pričaš o pljuvanju Jokića i ĐOKOVIĆA AL ON TO ZASLUŽUJE ajde mrš bre na tarzanija komentare ako imaš potrebu da se izraziš u ove sitne sate
odvratan igrač
AJDE DURENT UBACI NEŠTO NEMOJ TE STVARI
Braci lopez bih grkljane povadio
na šta liči ovaj odvratni stiven adams ajde idi budi kal drogo na maskenbalu debilčino
Cane partibrejkers kakvo djubre majko mila
Gile elektricni orgazam dabogda pokidao tetivu lijevog kolena
vucevic 13 min 0p
ariza da nije postao košarkaš dilovao bi skank
Vučević je jedno od većih smeća od igrača
hehe pozz ja sam vučević imam 45 posto šuta i šutiram samo dvojke i ne znam da igram odbranu
vučević čak nije overrated jer je stvarno toliko smeće da je svima jasno da je smeće
vucevic daj boze da odigra jos jednu sezonu i penzija gotovo
Ariza deli počast osobe koja jedina nije dala poen za Hjuston sa Montrezom Harelom
Kako cete da pljujete Jokica ko Djokovica mada ovog drugog treba
Najveći glavonja je grifin da ima pravde obarao bi trupce u žiletovoj reklami za džak piljevine da ima da se ogreje, u onoj mekanoj košulji kariranoj i prsluku
Ju vidi ovog jbt, averidž u četri ujutro na kladionici iš jebote idi nemam pojma, čitaj radulovićev tviter
Dok god dolazi plus kad ga imam plus, a minus kad ga imam minus necemo imati problema
Gvozdene, aj prekini da se kacis za sve jebeno i iskuliraj nesto u zivotu bedan postajes
pa šta se ja kačim jbt upao si nam ovde u četri ujutro u našu ljepu temu da nam pričaš o pljuvanju Jokića i ĐOKOVIĆA AL ON TO ZASLUŽUJE ajde mrš bre na tarzanija komentare ako imaš potrebu da se izraziš u ove sitne sate
Sta je ovo ispraznila se hala cak se culo malopre go kd, mada mozda nisu zavrsili sa hamburgerima XDDD