Кладионица

1. AJDE DURENT UBACI NEŠTO NEMOJ TE STVARI

2. Braci lopez bih grkljane povadio

3. na šta liči ovaj odvratni stiven adams ajde idi budi kal drogo na maskenbalu debilčino

4. Cane partibrejkers kakvo djubre majko mila

5. Gile elektricni orgazam dabogda pokidao tetivu lijevog kolena

6. ariza da nije postao košarkaš dilovao bi skank

7. Vučević je jedno od većih smeća od igrača

8. hehe pozz ja sam vučević imam 45 posto šuta i šutiram samo dvojke i ne znam da igram odbranu

9. vučević čak nije overrated jer je stvarno toliko smeće da je svima jasno da je smeće

10. vucevic daj boze da odigra jos jednu sezonu i penzija gotovo

11. Ariza deli počast osobe koja jedina nije dala poen za Hjuston sa Montrezom Harelom

12. Kako cete da pljujete Jokica ko Djokovica mada ovog drugog treba

13. Najveći glavonja je grifin da ima pravde obarao bi trupce u žiletovoj reklami za džak piljevine da ima da se ogreje, u onoj mekanoj košulji kariranoj i prsluku

14. Ju vidi ovog jbt, averidž u četri ujutro na kladionici iš jebote idi nemam pojma, čitaj radulovićev tviter

15. Dok god dolazi plus kad ga imam plus, a minus kad ga imam minus necemo imati problema

16. Gvozdene, aj prekini da se kacis za sve jebeno i iskuliraj nesto u zivotu bedan postajes

17. pa šta se ja kačim jbt upao si nam ovde u četri ujutro u našu ljepu temu da nam pričaš o pljuvanju Jokića i ĐOKOVIĆA AL ON TO ZASLUŽUJE ajde mrš bre na tarzanija komentare ako imaš potrebu da se izraziš u ove sitne sate

18. Sta je ovo ispraznila se hala cak se culo malopre go kd, mada mozda nisu zavrsili sa hamburgerima XDDD