Кладионица

1. jeste videli ovo TIg igrao 32inut 0 poena

2. Moguće BO, da...mada ume Feniks da pruži borbu, videćemo.

Milvoki užasan klub gledao sam ih dve tekme skoro, znači ona košarka...

3. Recite mi da su se potukli vestbruk i durent i da su isključeni lakše mi nego da gledam da ih degeni drže na klupi PA UBACI CRNČUGE ZBOG NJIH GLEDAMO

4. tako sam ja pre par noći igrao seta karija izijeme, minus fazon 16,5 i lik je jebeno igrao pola sata i šutno je jednom, i to pred kraj treće, prosto je samo dodavao loptu.

mislim ne znam jel tig ima užasno veče ili pasivno, nego reko eto da podelim ovu zanimljivost

5. poz armine prijatelju

6. ih sta mi pircas o kariju to je jebeno najgori igrac u istoriji lige...secam se prosle sezone kako me je samo urnisao sa hjustonom u zadnjoj utakmici...

7. Milvokijev napad

Delavedova ide onim svojim bogalj hodom, prenese loptu posle 9 sekundi, nadribla na nekih šest metara od koša stane sa driblingom, koprca se sekund dve i onda imaju dve opcije

Dodaje Janisu koji kreće da bunari nešto

Dodaje nekom drugom i taj uzima težak šut

8. najgori igrac jebeno je jabari parker po meni iz milwokija ko moze to govno da voli ja stvarno ne znam, a dobio je brdo glasova za all star

9. a što se tiče kari braće, kolko ružna boja, stef aj i da prođe al onaj set izgleda kao da ima sidu

10. najgori igrac jebeno je jabari parker po meni iz milwokija ko moze to govno da voli ja stvarno ne znam, a dobio je brdo glasova za all star

11. odvratan igrač slažem se

12. Parker i Porcingis su ti oni tipovi igrača koji su kao poznati i priznati a timovi im imaju 22-34 skor celu karijeru

13. Kakav je ovo cirkus jebeni pa gledaj sta napravi hjuston ovim mucenicima sve sam pare puko ne mogu da izdrzim finansijski vise ovo stvarno

14. haha

e znate šta treba da počnemo da radimo da budemo ful narkomani

NCAA

15. AJDE JOKIĆU JOŠ JEDAN POEN POTROVAĆU TI KONJE

16. ariza kako si uspeo da od 37 hjustonovih poena učestvuješ sa nula mamu ti jebem cigansku

17. Ne do bog da mi otac ima neko bogatstvo veliko dinastija da smo neka sve bih urusio vekovni trud predaka sve bih pare oca moga ulozio na dzered dudli 7,5 +

18. treba da krenemo da se kladimo na NCAA onda ćemo da znamo sve ove mlade čamuge kad dođu u NBA, znali bi Badi Hilda ko brata dosad

19. NIKOLA JOKIĆ MEJKS TU POINT ŠAT!

20. znate ko je najgori igrac koga ne mogu da smislim KLAY THOMPSON e to je brate americki gagi milosavljevic

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.