U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
da nije prist
Haha sto si editovao za insajdera KITIS SE MOJIM PERJEM
imam ocd, i teralo me je editujem 4-5 puta post, bilo je prvo slavnic, zatim paspalj, zatim bogavac, i na kraju grboviceva zena
Izijeme daj neke crnce na fazon feti vapa nesto tako da siba
E da ruske kape, na stotine ih mogu pojesti, steta sto je baka posl put pravila pre 10god
http://tortekolaci.com/wp-content/uploads/2013/04/ruske-kape.jpg
Baka je sad proevropski orjentisana, a nekad je bila radikal, ili je umrla? :(
Ima li kakvog predloga za večeras, igra li ko šta na ovu sprdnju?
zapad 2
mwp durant
Mvp vestbruk nece dodavati loptu sigurno xd
Idem u meridijan da trazim kvotu za vestbruk asistencije nula lol
A nema u sokeru govnjivom da se igra ko će biti mvp, samo klasična ponuda basketa, i sad ecipeciram H1- 8.5 na zapad, ili H2 4.5 na istok, kvote su po 2. Lutrija čista, bliži sam ovoj igri na istok.
Svakako ne mislim da ce biti 9 razlike za bilo koga
Pa da, izvesnije deluje ova druga opcija, da malo zakuvaju na kraju nekim šutem za pobedu uz zvuk sirene (durent na pas vestbruka xd) i izvuku ovaj najjadniji olstar vikend ikad.
a ne ovo kad su ovakve utakmice igras uvek vecu kvotu i molis da dodje jer jbg isto kao i world vs usa
Mada prošle sezone ih je odvalio zapad 20+ razlike.
Pišem ovaj manji hendikep na istok pa kako bude, interesantnije mi da navijam za slabiji tim.
A reci ima durent sut za pobedu i skoci vestbruk i zalepi ga na poster i kao jbg nisam teo
:D
Bilo bi do jaja zanimljivo da Vestbruk lupi bananu Durentu, ako me razumes xD
Znam da igraju u istom timu ako na to mislis, vec sam bacio skec u vezi sa asistencijama povodom toga.