Кладионица

  1. Najmanje je prozivka za tebe, nego je prozivka na analize stoti put kazem kad vidis da neko sere i sturida igrace na format A4 ispise ZA I PROTIV sutni ga u dupe i pljuni

  2. NE UBADA BOLJE OD NIKOLASA!!!1

  3. Znam da nije o meni, ok je to, samo takav mu je stil, piše i obrazlaže, ne tera nikoga da igra, pa kome se svidi neka prepiše.

    I više volim kad obrazloži predlog pa na osnovu toga da odlučim hoću li da igram, nego da dođe i napiše: "e, igraj simonovića minus".

    Uostalom, momak poznaje košarku, tu nema priče, eno predlog za majstorovića je došao lagano, majstorović ukupno 1 šut na utakmici, lepo je ispisao i kad ulazi, koliko igra, da dobija malo lopti, koga ima za protivnika, meni je to korektno. Sad, omašio gordona - omašio jbg, moglo je i da dođe, šta sad.

  4. Mislim, nisam pokupio opširnu analizu nekog slepca sa fejsa, nego od momka koji je stvarno ubadao i imao odlične predloge, o tome se radi.

    No, nije ni bitno sad, izvini što sam planuo malo.

  5. Aj bre coa opusti se, ja npr dodjem i napisem lukovic minus on probije boli me kurac jebeno nisam vam ja uzeo pare iz dzepa niko nikog.ne tera da igra nesto. Mislim naravno da mi je krivo kad mi je los tip to je normalno al nije da cu da placem

    Drugo je ovo kad se sprdamo pa kao da eto normalno da coin tip pada hm to je zdrava zajebancija aj sad odjebite obojica

  6. ko kome nabi noz u ledja

  7. A coa izijeme glupo pitanje zna se ko je ovde najveci bugarin i svima zeli zlo

  8. STA IZVINI SAD TERAJ SE U KURAC ZNAS
    SAD TE ISKLJUCUJEM!

    I prosli put sam prepisao Arapovica ja mislim i popusio kurac, isto od njega. Dete na ulici ce nekad da pogodi (neki bi rekli Makaronceva baba) teraj ga u kurac jebale ga analize

  9. najgore je bilo kad je oborio onu minesotu protiv golden statea, tad me je gadjala tu noc pareza u vilicu

  10. treba banovati aleksandra, ovo mu nije prvi put da nam uzima pare iz džepova

  11. Jaoj izijeme jebem ti krv i tebi i njemu sto mi to pominjes

  12. Ta noc mi je jedna od najgorih kockarskih ikada

    Edit: kladionicarskih, ne kosckarskih xd

  13. Kako se zove insajder sa mvp-a da ga pitam za sledecu dojavu JE L MOZE POLA UNAPRED POLA POSLE MECA

  14. znate ko je taj insajder sto daje na mvp-u tipove ZENA OD GRBOVICA

  15. aleksandarkg je onaj kamenčić koji se umuva u patiku pa moraš da se izuvaš jebeno kako bi ga odstranio.

    e ovu patiku što brže moramo skinuti dok još nije kasno braćo

  16. Ovo je insajder taj ne pitajte kako znam
    https://goo.gl/images/M1NyMi

  17. Tu sam tu sam da pratimo, da suzama dodam i po kojih osmeh dok tonem u san

  18. somi kako se zove ona bolest kad te udari u prste na nogama i nemas vise osecaja u njima kao da su ti odseceni..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.