Кладионица

1. Ja nemam zivaca kad sam video mutavka na zagrevanju promenio sam kanal

2. Zicer omašio, Zorane proklet bio

3. Pa dobro, omašio penal, pa polaganje sam, ali evo svež je, forsiraju ga, šta je to trojka i polaganje (ne kao ono malopre xd)

4. Jeste uzeo loptu i ne da je nikome, ali može i to da bude malo, ovi treneri danas su se baš urotili da nas sjebu

5. Ajde Vezenkove bar ti taj jedan poen jebeni

6. Jebem ti simone majku u pičku

7. Koponen izađe glat, tomić isto prelagano, i sad je mačvonja našao da mi jebe idealan košarkaški dan... 'ajde mačvonjo, trojka o tablu, u tvom stilu, na 1:56 do kraja

8. Skakutalo ti sve žensko na mom kurcu kao ova lopta na obruču

9. Ako dragic promasi na kraju ko simon to znaci da ne treba da se kladimo vise

10. Ne igram više ovo sranje ozbiljan sam

11. I ja se lomim somi

Juce fudbal lagano pogodim, el kad igram utakmice sve pogodim al kombinujem sa igracima i obavezno.stavim neki plus da me ujebe: danas jedan hendikep, dva minusa i usere me plus pa mrs

12. Šta očekuješ od igrača koji ti 27 minuta bleji na klupi majku ti jebem

13. Jos sam smanjio uloge max bukvalno po soma stavljam kao da se ne bih nervirao ali kako ono moze da me ne iznervira jebeno 20 ljudi mi se smeje u facu

14. Uzeše od Klavera i vratiše Vezenkovu fala bogu

15. Pa daj mačvana nazad dok je -10, najbolji ti je bio u smrdljivom timu jeb'o ti pas mater i tebi

16. Repeša, Barcokas i Ataman vode mrtvu trku za najgoreg trenera

17. Šta radi Fiorentina hahaha pa ovi Italijani nisu normalni

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.