Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://images5.alphacoders.com/371/371112.jpg
U Novom Sadu Maxbet ubedljivo najjaci. Najvise lokala, najpuniji uvek, mlade radnice mmmnnn
bio je najjacionaj u hotelu park.zatvorili ga.ogroman bio.sedis u fotelji,ispred bim.
mislim na maksbet.
ubedljivo su najjace one kladionice koje su u sklopu kafane.ono tipa,imao ckode jaro bosanac kafanu.imao viska prostora,tamo se zapatila neka kladionica.ustajao kafanski vazduh,sjeban wc i svi bulje u neko sranje od igre.kada se napiju,nije lose ni pobiti se.
Meni je najjaci Bakano bio. Onaj pored Kafemata. Sada je tamo Balkan, al su lose raspored napravili 80% prostora je kazino a kladionica 3 stola.
Nemci 2.,liga uvek ispostuju, pa holandjani2 i francuzi2 u 8 na prve golove na druge ppx ili pikx se juri pa evroliga pa po koja utakmica glavnih liga oko 9 pa 10 utakmica nba a ja para nemam eh zivote
Ja razmatram da krenem s fibonačijem sad, imam za jedno 8 koraka, pa jebem mu mater ako bih ujebao sve. Samo me smara da ganjam ove početne korake jako, na 100, 100, 200, 300, prva 4 dakle. Presporo mi je.
Papet, kako ti dođeš do onih uplata od 10-12-15k, znam da dižeš ulog u novom krugu, ali koliki ti je tu onda početni ulog ako ti je neki 6.-7. korak oko 12k?
8 pokusaja recimo ako igras i imas 32 400 u banci prvi tiket je 600 dinara.
Drugi 600
Treci 1200
Cetvrti 1800
Peti 3000
Sesti 4800
Sedmi 7800
Osmi 12600. Recimo...
Fibonači jako sporo ide, posebno na početku. Ja sam skoro počeo sa 2000 i 7 pokušaja, sad sam na osmom krugu i imam oko 4000.
Sa 2000 i 7 pokusaja presporo. To nije ni 100 dinara po tiketu jbg.
Doduse treba se odluciti hoces da prckas tako na sitnije ali duze, pa s vremenom dici ponavljanja i na 10-11 ili ces se drzati 7-8 do kraja i onda kasnije leti. Ja sam racunao da sam u proseku preko 2000 bio dobar svaki dan ako se dobro secam.
Sad ovaj poslednji put.
аха, чекај, ти улог увек прилагођаваш банци?
типа ако би почео (као ја сад) са 5400, онда ти је почетни улог за 8 корака 100 динара, а ако ти улети нпр. на последњем кораку (2100 улог) и добијеш, колико, 7500, онда пропорционално подижеш улог да опет све на рачуну распоредиш на тих 8 корака? знам да си оно причао да дижеш у сваком новом кругу за по 10 динара, типа 110, 120 итд., па ме сад буни, нисам знао да увек (претпостављам) целу банку делиш на нове кораке.
ух, ово ме највише одвраћа, имаћу ја стрпљења да истерам пет, шест кругова, ал' је преспоро онда ако се после (у просеку) седам-осам кругова само дуплира банка, пући ћу са стрпљењем и оде све у курац онда.
Ja delim celu. Tako dobici rastu, ali uvek mozes da izgubis sve. A ti mozes svaki dobitak ostaviti po strani (podizati) a igrati uvek sa tih 5400. Kako hoces. Mada ne preporucujem ovo drugo jer ide sporo i smara.
Meni je najljepša kladza onaj mocart kada se iz kneza skrene levo pa pored maršala i dole u sledecoj ulici. Mislim da je preko puta zgrada tanjuga.
наставићу ја за сад са оним од синоћ, пар тикета са 3 играча за по 500 динара, или 2 на 1000, ако и данас буде ишло, онда ћу да терам тако док иде. јебемуматер, од три тикета дневно један треба да уђе да не бих био у минусу. тол'ко може ваљда.
Pa npr sa 7 pokušaja poslednji ti donosi najviše, ako je kvota ~3.5 u plusu si trećinu početne kase za taj krug. Prva tri pokušaja ti donose baš malo.
Ja sam od 20. januara do negde 15. februara (ne znam tacan datum) preko 70 000 bio dobar.
I nije bas tako sporo :+)
Al svaki dan minimum 2 tiketa, vikendom ako mi se svidja ponuda i vise.
Evo taj poslednji dobitni, ne znam jel sam kacio.
http://i.imgur.com/oyBB4hq.jpg
Doduse nesto para sam i u kazinu drzao, kao odvojeni racun od sistema, da imam ako opet jave da ne igraju sva trojica iz klivlenda ili tako nesto.
Kapiram da cu za par dana opet poceti, pa ako bude fino islo da ga razvucem do kraja sezone da probam da prebacim 100 000.
Pa da Mlatoni, kasnije raste rizik da sve spucas, tuce te adrenalin fino al ako udje poigravas od srece i sve.
O kojoj banci pričate, ja imam račun u intesi, jel mogu i ja da igram fibonačija? :DDD
:DDD (kill me pls)