Кладионица

1. kakav očaj skeč,za banku lolo.

Papeta, znam da si objašnjavao već,kakomtomide, može li link do objašnjavanja fibonačija ako imaš.

2. басконија хендикеп 2 (-5.5)
    ларкин 14.5 +
    браун 13.5 +

3. E da. Jos jedan "savet" . Ako vec igrate sa 2000 i 7 pokusaja recimo, dodajte i treci par. Ili hend ili konacan ishod 1.5 fazon nebitno na prvi ili drugi pokusaj. Mnogo brze ce da raste banka, a i ako grunete (sto vam svakako ne zelim osim Stevanu) nije da ste pukli neke vec zaradjene pare ili da ste izgubili 2 nedelje vremena.

4. Ja imam mnogo bolji savet, a to je igranje 14 igrača na 100din, dobitak nije manji od 350k.

5. 15 igrača, 700k...

6. Na 200din, milion i po skoro.

7. дигнути кредит у интези и играти прогресију

8. Papete aj da kazemo da ocu 7 koraka i da mi je budzet 12k koliko.mi je ulog na prvi korak?

9. Ovo sto Mlatoni kaze.

10. Haha koje sranje pa to jedino da se nadam da padnem taj xd koliko ide onda posle 700?

11. 1-1-2-3-5-8-13-21...

Dakle još jedan isti korak, onda 727 itd.

12. зовите стевча да вам израчуна то

13. Sledeci ti je opet 363 pa je tek treci 720 i kusur

Deluje ti sitno ali ti sa tom bankom znacajno skracujes put do ovih 70 hiljada npr

14. A poslednji 7600 i nesto?

15. U stvari kurac to je osmi korak, 4700 je sedmi

16. Pa cekaj bre 4700 puta 3,5 je 16500 sta kao dobar sam 4k na zadnjem koraku?

17. Pa trećinu banke si dobar na sedmom koraku, eno pisao je mlatoni. Sporo je to za tebe, nemoj, ti si neurotičan u pičku materinu xd

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.