Кладионица

1. Kako me izjeba jebem ti dan ti jebem simonovicu ti si kriv za sve

2. Hahaha pseto solidno sjebali su te. Ja bih jebao tu andrijanu jebeno 6 poena promasi

3. 7 razlike i lopta sad pa da ovo sto mi je kucala je trebala kvota 13 da bude mater joj jebem i njoj i kladionici lopovskoj

4. Ali brt stvano mi nije jasno kako moze da neko gubi 10 a hen bude da dobija sa 3,5 jbt pa kao da igraju cska i neki vladivostok

5. штета што немам ништа на рачуну сада, баш бих картао клађења

6. PuppetMaster
    Profilna slika da bude zoran kalezic ali da ima odelo i kosu kao mozzart. Ok?

http://image.prntscr.com/image/becdd6b675764b63912411c8ac28713c.png

7. брт ја сам прво помислио на Бојанић Мулоша

8. Moze! Al veto i dalje vazi da znate

9. Pogle ti kakvu oni trojku primaju

10. moze da se zove zoran kalezic pobedio vraga tips

11. zoran kalezić nisi sam

12. zoran kalezić prijedlozi i namještaljke

13. ahahah a ne mozes reci prijedlozi jbt

14. Zoran Kalezic-kod zelenasa oterace vas

15. Na slici da bude rajs zbog:

1) Onog smejanja Stimari od onda kad je u himkiju igrao kad su nas karali strasno
    1) Jebo somiku

16. kako kazete pekara?

17. pa baš to, prijedlozi :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.