Кладионица

1. Hanter 6.5+
    Moerman skokovi 5.5+
    Kalates asistencije 5.5+
    Meli 11.5+

2. Meli jebeni za 2 minuta napravio 2 faula

3. Izveo ga Trinkijeri

4. Problem u tom planu je sto ne jebemo kladionice xd

5. Ma nebitno sprdnja je, ljudi zele da dodju da negde napisu jebem ti majku sta promasi itd. Zakaci se po neko na tipserskim stranicama, ali mislim da moze stranica da bude prava virtualna kladionica
    Jbt ona stranica tole zna izgkeda poceo da cepa nba i opsovao nekoga na statusu msm da je bilo 200 lajkova i ne znam kolo komentara znaci ima ljudi, okupimo tako okorelu bracu ko sto smo mi, posle mozemo da sirimo sa mejnstrim stvarima
    Sad kenjam sta mi prvo pada na pamet, mozemo ok ovo da napravimo al ako ocete ozb da sednemo da dogovorimo

6. Coa ps ce imati veto da zabrani tvoje ucesce, me bih to voleo da se desi, ali eto da znas jbg

A mozemo i da se izblamiramo lagano hah jednostavno neke stvari imaju svoje mesto i vreme

7. Profilna slika da bude zoran kalezic ali da ima odelo i kosu kao mozzart. Ok?

8. Ps može da mi popase kurčić moj maleni kad nema fejs, za koji će nam kurac xd

9. Dobra ideja radi se isto sto i ovde realno samo se navuku ljudi na sprdnju jos

10. Ja ću da blejim na stranici onako preko kurca, neću ništa da radim i kad stignemo do 23700 lajkova poskidaću vam admine i nastaviti sam.

11. Mada nije da nije tako

12. svaka čast za stranicu

13. Jbt u prvoj 1/4 zovem da igram na bamberg hen jer gube 10 razlike i kaze mi 3,5 reko moze.smanjice i zategnem i sad mi salje sliku tiketa ono hen bio -3,5 jer realno to?? Kako bre pa to je 13,5 ukupno to nikad u zivotu na svetu nije bilo

14. Haha sad se setih da ga je negde celtic nazvao tjesteninko ili tako nesto

Tnx tjesteninko

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.