Imam jaku zelju da vise nikad ne odigram tiket. A juce sam konstatovao kako duze vreme ne zatezem samo po soma i cao vibste krivi za one sisteme danas i stotine hiljada sto ste pominjali pred alavom svinjom jebite se manekeni
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jebeni lekavičius degenerik ima 8/8 iz igre, 4/4 za tri, već vidim da će mi i ovaj tiket pojebati slepac
Mrs bre mamu vam jebem u usta i mene lekavicijus jebe ko volinu ajde bre drkajte jebeni zalgiris vise
Pa brate gde ti tu vidiš riversa? xd
A i ljulja ne bih igrao - na 17.5, sva sreća pa to ima veze večeras, neće biti na 27-28 haha
I rendolf isto, igrao bih ga samo na 10.5, u sokeru bio na 12.5 čini mi se, ma važi.
Jao jebem li mu majku više, pa ne, 15/15 imaj sve ti jebem buđavo
sta smo mi braco sa ove teme do mali listic koga nosi vetar po putu
Hahahh šta radi majmun
10/10, peta trojka... Pu majku li ti jebem pa da l' si realan
Brt jel realan ovaj??
Izbaci jankunasa sve ti jebem
Ma jebes jankunasa siluje ga meli ko droljicu lekavicijus me ubi
Hahah pa jebem ti ladno sam pogresnog odigrao znao sm da je nesto na r i opet pada sve pada u kurac lepi visr
Jaka Blazic 4.5 granica
0
Bravo brose nikad više na vas, a evo i pao ne može uniksu ništa ni u trećoj, kakva katastrofa danas jebemti
Vidi bre bertansa ahahah
Pusikarevic. Da mi je kucala ono sto sam mislio da mi kuca vrv bih prosao
Tj ne vrv nego mozda
A mozda i ne, potop jebeni danas
Prošao bi kurac i to, evo ga žalgiris na +6, lekavičijus je nešto poremećen večeras mnogo
Imam jaku zelju da vise nikad ne odigram tiket. A juce sam konstatovao kako duze vreme ne zatezem samo po soma i cao vibste krivi za one sisteme danas i stotine hiljada sto ste pominjali pred alavom svinjom jebite se manekeni
Hahaha ne bih ni to, ovaj retard i bacanja masi