Кладионица

1. Meni se zgadi svaku noc

A onda osvane novi dan...

2. Ulazim na sajt vidim bertans 0 reko do jaja, puštam sk dva minuta kasnije 7 poena govnar

3. Dobar si i minus na antipova predložio danas, jajaro malinarska

4. Ma u picku bre vise materinu i kakva kurceva stranica nas 10 ovde ne moze vola da ubode jebenog a ne tiket

5. Kaže poklon minusi na antipova i bertansa pa jao majko koga ja slušam

6. Ajoj koliko lepih utakmica NBA razmisljam da batalim jebeni euroleague jajarski zanavek

7. Ma jebi se dionisijoajmuncimo pogana

8. E kosovac hoces da ti budem zet ^_^

9. ajde braco sad cu ja kao sveti gavrilo da vas spasem NBA tipovima

10. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3513#post_3718463

ispratio sam nikolasa gospodara, samo sto sam umesto parahuskog stavio bertansa govnara

11. Uf samo da me ne pojebe Dončić sa asistencijama

12. Tvente jebeni, majku im jebem ja.

13. Sve pare na atlantu i mentolsku minesotu i u picku materinu igram progresiju 10, 20, 100, 250

14. Vidi dobiće pao, singlton zabada dve trojke da obori nikolasa jer ga je prerano zaokružio kao šomi simona, jao brose jebem li ti majku ja

15. A armin ubada plus na riversa jer je omašio i hteo onog drugog na R, pa da, jao srećo moja posra me načisto

16. ahahah jel realno ovo sa singltonom pa jbm ti krv

17. ovo nije normalno svega mi

18. koliko je dao onaj lengard?

pita mene ćale misleći na larkina

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.