A jbg :) Tek posle prve utakmice sam video temu i isprepisivao sam sve što se moglo prepisati i mogu vam reći da ništa živo niste pogodili :) Nije da moram da vam kažem, primetili ste verovatno :)
Najveći baksuz je juče ubo tri tiketa, 9 igrača, a najveći znalac kad god prepiše nikolasa, taj tiket padne na jednog igrača i to za poen dva, jadan nikolas još kači, ne zna da ga useravaš.
Najveći znalac koji nije baksuz pada na rajsa za dve asistencije, pa simon zbog njega omaši 1 na 0 kontru, i tako sjebe i pseta i verovatnopola srbije, pa koliko još takvih situacija, idi bre kod ciganke neke da ti baje u pizdu materinu ti si navukao neku crnu magiju sig
A radmilo vam je najveca baksuzcina meni jr tako i real izbaksuzirao i minesotu kratak sam oko 400e svojih para tu a kladzinih oko 2300
'ajde ne lupaj jebene gluposti kao da ja nisam pao tad mršupičkumaterinu
A jbg :) Tek posle prve utakmice sam video temu i isprepisivao sam sve što se moglo prepisati i mogu vam reći da ništa živo niste pogodili :) Nije da moram da vam kažem, primetili ste verovatno :)
Doduše nemam pojma za koji real pričaš ali ako sam kad si govno od čoveka
Lengford uleteo u makaze, u sokeru 22.5 u mocartu 20.5 on dao 21 mentalitet
Pa real-dortmund od 2:0 do 2:2 isto si mi cestotao kao evo ga real ps bravo i naravno da su ispusili kurac
Hahah pa tad sam bio jedan od retkih koji je pričao da braniš ako se dobro sećam
Da da ja tu kao nisam čekao keca jer im je trebalo za prvo mesto
Naći ću to kasnije da ti dokažem da sereš, isto i sa minesotom.
Pa eto rekao si mi da branim jedini, posle nisi baksuz
Aj saha
coa ne vadi se baksuz si najveći jbg, prihvati to
Hahahh
Dzaba rivers kad imam i nicu vezujem sportove sirotan sam ovih dana jbg
nikolas i ja najveći znalci ovde na temi
ps najveći mudonja
coa najveći baksuz
papet master i izijem najveće neznalice
ostali zlatna sredina
a da i armin je u ekipi sa papetom i izijemom
Ju evo nice xd
Sve se slazem samo si ti sa mnom i papetom mi smo braca bez gaca XD
Najveći baksuz je juče ubo tri tiketa, 9 igrača, a najveći znalac kad god prepiše nikolasa, taj tiket padne na jednog igrača i to za poen dva, jadan nikolas još kači, ne zna da ga useravaš.
Najveći znalac koji nije baksuz pada na rajsa za dve asistencije, pa simon zbog njega omaši 1 na 0 kontru, i tako sjebe i pseta i verovatnopola srbije, pa koliko još takvih situacija, idi bre kod ciganke neke da ti baje u pizdu materinu ti si navukao neku crnu magiju sig
ahahahah a jesam i ja jadan u picku materinu
Loše se osećam kad god te vidim ovde dok sastavljam tiket, i još i prepisujem od tebr, pa ne, ja sam lud