Кладионица

1. A hoće li mi ko reći hvala možda ako dođe minus? Pa neće, nezahvalnici jedni, kao zlatne ribice, odma' zaborave sve...

2. ko je rekao da je bertans minus dana a? da čujem govno kragujevačko?

3. PRIMI GA BENFIKA JOJ STO SAM SIROTINJA STO NEMA PARE DA IGRA ONA NAJGORA PU BRE

4. Pa neko bi ti mozda i rekao hvala kad bi nam dao priliku glupanderu jedan

5. Hahaha malo falilo da Vonamejker ukrade loptu Ljulju

6. I evo sad da vidim, je l' zaslužujem hvala makar za minus na vonamejkera? POKLON DANA JE TO BIO, PRELAKO UŠLO GG WP

7. Nisam igrao to ne znam

8. teško mi je plače mi se

9. Al znam da kad god odigras isto sto i ja ja popusim ogroman kurac, to znam.

10. Drkamo te coa hahah prosao vonamejker tvoj i rivers na neki nacin tvoj, ako prodjem tiket ovaj narodni jebeni sutra ti saljem 500 kinti

11. pa jedino ako nas izvadi ovaj moj drug što čuva pčele, javio mi za prekosutra ima neku dojavu, čekam samo potvrdu sutra i šaljem svima

12. Ne trebaju mi vaše prljave pare, sve mi je naopako krenulo otkad sam psetu nezahvalnom uplaćivao tikete sa svog računa, nema, ušao baksuzluk na nalog i doviđenja, tako mi i treba kad sam DOBAR ČOVEK

13. Haha pa prosao je jedan tiket tada botino ja sam ti trazio da mi ti uplatis sa svime sto imas na nalogu da budem.siguran da neces i ti odigrati nesto ko ja i vidis da je doslo sam potvrdjujes da si baksuz

14. kolko se osećam nekako prazno kad imam 0.85 dinara na računu, a 10 utakmica nba večeras

15. Ja kazem odigraj mi to i to on odigra i kaze.imam jos 2000 ja reko aj i to mi gruni na ovo samo da znam da nema na racunu nista tad sam jedino miran

16. jebem majku simonu, da je prošlo ono juuče bio bih obezbedjen finansijski do sredine aprila

17. Pa ja ne znam ko bi ti grunuo 3k na tikete a da te ne zna uživo a zna kolika si jajara ovde. Ali neka, i to mi je hvala...