Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
6750
Nisam hteo da iznosim ovo u javnost ali ajde kad se vode vec price, dok sam razmenjivao tipove sa nikolasom rekao mi je da ga je coa iscimao u pvt sa mu odigra tiket za 500din da mu uplacuje sutra, ali to se nije desilo ni sutra, ni dan posle toga, pa sve do dana danasnjeg, kaze nikolas nije mi zbog para imam zlataru, ako je 500din bilo dovoljno vidim ko mi je prijatelj e pa onda sam jeftino prosao
Nzm da l je ovo istina ne bih da se mesam dragi su mi obojica
Hahah ustatejebem sad mi i to nakalemi :D
strašno jebote
I ne samo to, nego me to nije sprečilo ni drugi put da mu tražim istu stvar... bezobzirno.
Haha pa ja sam tebi dan-dva pre toga nudio da ti odigram tiket kad nisi imao love cigane jedan a za mene si znao da se necu blamirati za bedne 3 hiljade jos bih ti vise vratio da je doslo tj i da niie nista doslo uplatio bih ti vise
Neko bi rekao pa da tipican aleksandar iz kragujevca ali ja ne verujem u te price
E dobro tu si jedino ispao dobar čovek kad sam bio na zlatiboru pa nisam mogao da nađem soker nigde, a ti se ponudio da mi uplatiš koliko treba, moja deca ti to neće zaboraviti.
Ја ретко падам на један пар само, чак и кад играм дубл, тако да бар код мене нема говора о баксузлуку, чист нообарлук је у питању.
Aha i ispao sam picka kad sam u par navrata svima uplacivao tikete ko sta oce kad je zvezda postovala aha aha znaci taman da sam 0,1 ispao dobar covek to je i dalje beskonacno puta vise od tebe jer se sa nulom ne deli iracionalan br kapiras
U principu mi je zao nikolasa sto ga baksuziraju govna nije mi za mene mada se secam kad ga tilmo ili ko izjebo pa nije bio tu nedelju dana jaoj ljudi kupali smo se u parama ne znam.jel se secate
E pa to si video od mene jer sam ja pre toga pisao po tiket jer ste navijali za mene ti, lečki i šomi, da larkin ne da koš!
Dobro, jeste to bilo po 100 dinara, ali nije bio ni neki dobitak, bitna je volja! A i šomiju je to bio tiket s najvećom uplatom tog dana xd
Ne umeš da budeš ni dobar čovek dok ti neko ne pokaže kako c c c idi kupuj pirinač od ljudi s kosova
Eee kad sam ja arminu slao pare jer je trcao u manastir da si ti ziv i zdrav. Jos sam hteo i da ga usvojim majmune jer sam veliki humanista
ја сам другачију причу чуо, да је армин чак остао у минусу тад јер је морао своје паре да ставља на иконе тад...
армин ми је то причао једном приликом кад је зајмио неке паре од мене, није важно то сад за причу, али 10к је било у питању...
ja sam ovde obećavao po 2 soma svima da je rajs imao još tri asistencije, tako da nijema potrebe raspravljati čije je srce najveće...
Hahaha hepatitis c sam dobio od ljubljenja ikona
To si vrv sada izmislio jer si pakostan covek koji se hrani tudjom nesrecom i svadjama postenih ljudi
Coi kazem
Somi ako cemo tako arm je obecao ludnicu u mocartu ako zabode maksimalu