Кладионица

1. ено на прошлој страни при врху, написао сам већ, пиши све контру што се мене тиче

2. мада и да играш све исто, не можеш ваљда двапут у току дана да ми усереш тикет, довољно је једном.

3. Necu ni kontra ni isto nego necu te meceve/igrace uopste. Da ne baksuziramo ko kome vec baksuzira

4. A jesam ljudina jbt nemam reci

5. Skace granica na sredera i pada hendikep na gsw

6. Skace i granica na gordona sto je i razumljivo minesota najlosije brani trojke u ligi

7. nece igrati beverli najverovatnije zato gordon +++

8. Izijem, ima li novih informacija o vučeviću i džejmsu?

9. Odsekli glavu Džejmsu

10. Šarlot sa 12:0 otvori protiv sakramenta, i onda ovi invalidi prave seriju 15:0, pa da.

11. vucevic igra za Jamesa se nzna sto nam je bitno

12. Koga boli kurac za vucevica? Cikago sam morao da probam pa i nek igra dzejms i nek pozajme durenta boli me kurac

13. A za sakramento rekoh da ce da procvetaju kad su oterali bizgova kazinsa al niko ne veruje...

14. Pa mene boli kurac, pitao sam lepo jer sam ga igrao, čovek odgovorio, šta sereš sad

15. Ok brt nisam se setio u momentu da si direktno njega igrao mislio sam da se nesto gadja ako ne igra vucevic pa gledam i ne pada mi nista na pamet jer i nije neki faktor tj nikakav je faktor

16. Nisam se setio=nisam ni razmisljao o tome

17. Skoči kvota na klivlend, a hendikep pada debelo, je l' to ni irving ne igra?

18. Ma ja odigrao jos u 10 jebe mi se nek igra ko oce

19. Ma jok, samo lebron, ali imaju 4-18 skor od 2014 kad on ne igra

20. Bruklin i GSW imaju skor 9:48 i 48:9

Slucajnost nebi reko!