Ma ok, samo sam očekivao da je palo žestoko ribanje nakon jučerašnje blamaže, pa da će večeras da se trgnu i zgaze orlando 10+ razlike, a još crni nemac igra, međutim počinje dilejni a ne on, i za sad kurac...
Kako igra majku mu jebem ne igra nije usao to sto je u postavci ne znaci kurcu, tako imaju obicaj da stave i pekovica u bencovane a on smrce marinu tadic sa guze sandre afrike
Verovatno da ga kažnjavaju i dalje zbog tog nepojavljivanja posle olstar pauze ili šta je već u pitanju, ali očekujem da jebe sad kad je ušao, makar i sa drugom postavom.
Ma dobio je slobodno posle ol stara i zapalio u njemacku i ostao duze i valjao price stizem sutra, e ujutru i slicno, i sad oni kao OSTRE DISCIPLINU izveeenee..
A rekli su da postoji verovatnoca da opet pocne Malkolm.
Verovatno da ga kažnjavaju i dalje zbog tog nepojavljivanja posle olstar pauze ili šta je već u pitanju, ali očekujem da jebe sad kad je ušao, makar i sa drugom postavom.
Aj sto je 1-4 i to za dva nego sto ga bangavi hezonja zalepi na polaganju...
Lep podatak, ps. Džabe meni, atlanta izgleda nastavlja s jučerašnjom igrom, pa ako ih i orlando jadni razvali onda jebi ga baš.
Atlanti zelim sve najgore sto im se moze desiti ok?
Sad nasao orlando da igra pa jbt a hauarda ni na mapi
Ma ok, samo sam očekivao da je palo žestoko ribanje nakon jučerašnje blamaže, pa da će večeras da se trgnu i zgaze orlando 10+ razlike, a još crni nemac igra, međutim počinje dilejni a ne on, i za sad kurac...
Oba bacanja masi hauard hahah a radio sa trenerom satro neki kurac povecao procenat slobodnih kurac moj
Tek sad usao sreder zasto to koji kurac?
Kako igra majku mu jebem ne igra nije usao to sto je u postavci ne znaci kurcu, tako imaju obicaj da stave i pekovica u bencovane a on smrce marinu tadic sa guze sandre afrike
Jos se juce ladio, sta sad kao izgubio mesto u prvoj postavi?
Evo ga usao je ajde jebate
Ma dobio je slobodno posle ol stara i zapalio u njemacku i ostao duze i valjao price stizem sutra, e ujutru i slicno, i sad oni kao OSTRE DISCIPLINU izveeenee..
A rekli su da postoji verovatnoca da opet pocne Malkolm.
Bolje da nije ni ulazio nego ovako da sutira majku mu jebem
gde ste braco picka li vam materina
ja kolko sam pijan zamalo da me udari jedna sa grande puntom na ulici
Aj sto je 1-4 i to za dva nego sto ga bangavi hezonja zalepi na polaganju...
Me ka no 5p u 2 napada majstor.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3540#post_3719855
Pa eto ispade tačno, 8 poena, par asistencija, ipak je pojebao i sa drugom postavom, sa -11 stigoše i da povedu par razlike. Polako s šrederom xd
Ma tako,je hauardr treci faul a u napadu ga nema dok se on dovuce na drugi kraj terena sroder ga nabije u picku
KAKO BRE OVO FAUL MAMU VAM JEBEM U PICKU 4. FAUL NIJE NI POLUVREME
Cetvrti faul xD