Кладионица

1. KAD IGRAM DJUBRAD JEBENU DOKLE VISE

2. Ma sprdnja jebena i onaj ofanzivni sto su u svirali sta sviraju koji kurac jebeni nba

3. Sta ga hvalite koji kurac vidis da opet ne moze da se sastavi sada

4. Mada nije ko milsep bogalj hahaha da sam igrao milsepa izotvarao bih se pikslom po glavi

5. Jbt ja sta god da napisem kontra se desava

6. Pa usra me vučević samo sa ofanzivnim skokom i laganim poenima posle toga, i zbog glupog hauarda, prvo pravi faul za 2+1, pa onda bez lopte, samo poklanjaj poene jebem li ti mater ja tupavu

7. Melo 17p 1/4 nije jos gotova. Da sam te igrao pickice jedna ne bi dosao, retko jajarski igrac mrs govno

8. Ma atlanta svi uzmu loptu hoce da sutnu pa nemaze mora da se zna starina mrtvi hardavej džunior iz coska sutira rumunke a denis napast sam stoji na trojci trazi loptu pa kurac bi ti meni vise prisao terenu

9. Ti si opsednut cecom lepi

10. Bohor da dodje samo ovo ti je 3 dana

11. Armine ovi samo hauardu guraju sad

12. Izvadio neko oci Vucevicu, postace slepi guslar

13. Mogu da ga pustaju sad do kosa kad je poceo kovington jebeni gde njega nadjoh umesto sarica hahah na poslednja 4 meca prosek 20 poena, po 20 suteva, sad za 15min 0 poena 3 suta ok brate sve je ok jebe mi se tacno

14. Ovog sredera nema ko nije zalepio

15. Ajmo cikago jebes sve ostalo vatao sam ih na 6

16. E jebale ga nindze kornjace i splinter

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.