е сад ћу лепо да вратим паре у сокер и да га гађам минус у синглу док му не спусте границу на 10.5, неће он скоро пребацити то, баш је сморен, у претходне три партије све заједно није пребацио свој просек од 16 поена. 2 против бруклина, вечерас 6, 4 чини ми се против сакрамента. а неће му тако брзо ни спустити границу јер му је просек ове године 16.
а јеб'о их пламли баш, који ће им курац красни пламли јебени.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3545#post_3720088
опет прелаган минус на јокића.
е сад ћу лепо да вратим паре у сокер и да га гађам минус у синглу док му не спусте границу на 10.5, неће он скоро пребацити то, баш је сморен, у претходне три партије све заједно није пребацио свој просек од 16 поена. 2 против бруклина, вечерас 6, 4 чини ми се против сакрамента. а неће му тако брзо ни спустити границу јер му је просек ове године 16.
а јеб'о их пламли баш, који ће им курац красни пламли јебени.
Izijeme koliko faulova haha jebeni jusuf
nmg da verujem jebote za 8 minuta 3 faula pa sta radis mater ti jebem u picku udara ga pesnicom sta radi
Evo i kazins 0 znaci samo plamli mi utero kurac momacki bas
ajde nurkicu molim te nemam dinara vise jebenog
ajde nurketara sta je boli kte kurac da igras pa za sta placamo mi majku ti jebem
ajde dabogda umro
Dejvis 24 u prvoj o jbmti
Kakav posao okc opljackali su cikago imaju sad odlicno klubu
Ibaka isto momcina
Сјебаће ме Вестбрук ако не почне да сипа као луд, Дероузен само још три поена, толико ће дати у последњој
12 треба да да у четвртој, хм
31.5?
Да. Дао је брзо 8, сад мало срља, али ваљда ће уваљати још 4 до краја.
још 2
Eto bacanja
Aha važi koš. Bravo, stevan.
valjano
i legicija
Stevan prati na strimu, doći će za jedno 5 minuta da napiše: "Došlo".
xd
Фала.
Прејак потез за пролаз тикета, браво Раселе
Ех да сам уплатио петсто хиљада и двадесет динара уместо 120 динара, где би ми крај био
Да знаш да сам видео на статистици 32 буквално 10 секунди пре него што је дао 32. поен на стриму хахах