Кладионица

1. хвала

клиперси воде 4 разлике на крају треће, написали малопре податак да је кемба изгубио свих девет мечева у каријери против клиперса, квота на шарлот 4.4, пробао бих двојку да имам ишта на рачуну

2. Sinoc ko nije pogodio igrace da se jebe u cmar tudjim kurcem. Ja mislim da samo Bil, Lenard i Olridz(sve mu jebem) nisu dosli... ne racunam Holideje i te nize rase, samo ovaj hard kor

3. Bravo, Stec, lep tiket.

Čekam sinoć samo Dramonda za isplatu, na 15.5 plus. Na kraju treće četvrtine, lik ima 15 poena i puca bacanja 1/9 uz ovaj promašaj
    https://www.youtube.com/watch?v=9kyYRjRl110
    Kreće četvrta, on igra sve vreme, ali ništa, ni da mrdne, i na oko 4 ipo minuta pre kraja dobija opet dva bacanja i maši oba (1/11 bacanja sunce ti jebem). I naravno trener ga izbacuje. 25 sekundi pre kraja, vraća ga. 17 sekundi pre kraja, Kaldvel Poup, koji pre ovoga u sezoni puca bacanja 85%, promašuje oba (i to čini mi se ne promašuje namerno drugo), Dramond skače i poentira za 17 poena i prelaz na jedvite jade. Jeste došlo, ali koliko mi je živaca samo otišlo c c c

4. Dvojka na partizan protiv mege 2.5 u sokeru (bez iksa, dakle u mocartu je i više verovatno), pa šta je to, je l' idu sa 4 igrača od kojih je vrabac glavni? A treba im za bežanje s 4. mesta, a megi nije baš da gori pod nogama za opstanak, a i da im gori, čini mi se da karpoš čekaju u poslednjem kolu.

5. Po meni Partizanu više odgovara 4.pozicija u plejofu, jer lakše mogu da nas prođu na dve utakmice nego na tri u finalu.

6. Ovo što drug Nikolas kaže. Samo ja navijam za Partizan, ne za Zvezdu.

Po meni Partizanu više odgovara 4.pozicija u plejofu, jer lakše mogu da prođu Zvezdu na dve utakmice nego na tri u finalu.

7. Pa tom logikom mogu i brze da ispadnu. :D

8. On je jos i dobro prosao kad se kaci sa izijemom mogao je bez glave ostati

https://www.youtube.com/watch?v=FuhVFZizfCQ

9. gledao sam ovo nije mi jasno kako mu je izbio zube dal je imao neke vestacke

DAJTE KVOTU OD ‚1.80 do PREKO 2 da pocinje do 6 sati 7

10. Juce sav fudbal realno dosao cak i velike kvote na milan i barselonu ja debil povezem na oba tiketa fudbal i nba jebem ti idiota da ti jebem sav sam fudbal pogodio mogao sam ici u sasvim solidnu isplatu

11. odavno jadnije zube ne vidjeh

12. NJ Niks 217.5 +
    ne znam, ovo mora na 230 kad igraju s torontom
    Boston H1 (-4.5)
    jadna atlanta ovih dana, pa što da ih i boston ne izuje
    Klivlend H1 (-7.5)
    razume se, poraz od čikaga, sad moraju da se peru, najebaće milvoki
    Irving 27.5 -
    vraća se džejms, a i neko je ovde pre neki dan pisao da milvoki najbolje brani plejeve, pa zato napred moćni delavedova
    Šreder 16.5 +
    pa ne može opet 4/16 da šutira valjda

13. LEBRONU DIAGNOSTIFIKOVAN STEP THROAT UPALA GRLA ZNACI VRV I VECERAS OUT KVOTA NA MILWOKI 4.00 SOCCER MOZZART 3.7 PRATIMO DA VIDIMO STA SE DOGADJA

14. E u pičku materinu sad, što ne napisa to pre 10 minuta.

15. Status note: LeBron James (illness) didn’t go through shootaround Monday.

nije isao ni protiv cikaga

16. Pa nista ajmo opet danas protiv klivlenda i irving plus(cao coa xd)

17. A sad mi dođe da idem da ga storniram jebemuseme

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.