Bravo stevan
хвала
клиперси воде 4 разлике на крају треће, написали малопре податак да је кемба изгубио свих девет мечева у каријери против клиперса, квота на шарлот 4.4, пробао бих двојку да имам ишта на рачуну
Sinoc ko nije pogodio igrace da se jebe u cmar tudjim kurcem. Ja mislim da samo Bil, Lenard i Olridz(sve mu jebem) nisu dosli... ne racunam Holideje i te nize rase, samo ovaj hard kor
Bravo, Stec, lep tiket.
Čekam sinoć samo Dramonda za isplatu, na 15.5 plus. Na kraju treće četvrtine, lik ima 15 poena i puca bacanja 1/9 uz ovaj promašaj
https://www.youtube.com/watch?v=9kyYRjRl110
Kreće četvrta, on igra sve vreme, ali ništa, ni da mrdne, i na oko 4 ipo minuta pre kraja dobija opet dva bacanja i maši oba (1/11 bacanja sunce ti jebem). I naravno trener ga izbacuje. 25 sekundi pre kraja, vraća ga. 17 sekundi pre kraja, Kaldvel Poup, koji pre ovoga u sezoni puca bacanja 85%, promašuje oba (i to čini mi se ne promašuje namerno drugo), Dramond skače i poentira za 17 poena i prelaz na jedvite jade. Jeste došlo, ali koliko mi je živaca samo otišlo c c c
Dvojka na partizan protiv mege 2.5 u sokeru (bez iksa, dakle u mocartu je i više verovatno), pa šta je to, je l' idu sa 4 igrača od kojih je vrabac glavni? A treba im za bežanje s 4. mesta, a megi nije baš da gori pod nogama za opstanak, a i da im gori, čini mi se da karpoš čekaju u poslednjem kolu.
Po meni Partizanu više odgovara 4.pozicija u plejofu, jer lakše mogu da nas prođu na dve utakmice nego na tri u finalu.
Ovo što drug Nikolas kaže. Samo ja navijam za Partizan, ne za Zvezdu.
Po meni Partizanu više odgovara 4.pozicija u plejofu, jer lakše mogu da prođu Zvezdu na dve utakmice nego na tri u finalu.
Pa tom logikom mogu i brze da ispadnu. :D
On je jos i dobro prosao kad se kaci sa izijemom mogao je bez glave ostati
gledao sam ovo nije mi jasno kako mu je izbio zube dal je imao neke vestacke
DAJTE KVOTU OD ‚1.80 do PREKO 2 da pocinje do 6 sati 7
Juce sav fudbal realno dosao cak i velike kvote na milan i barselonu ja debil povezem na oba tiketa fudbal i nba jebem ti idiota da ti jebem sav sam fudbal pogodio mogao sam ici u sasvim solidnu isplatu
odavno jadnije zube ne vidjeh
LEBRONU DIAGNOSTIFIKOVAN STEP THROAT UPALA GRLA ZNACI VRV I VECERAS OUT KVOTA NA MILWOKI 4.00 SOCCER MOZZART 3.7 PRATIMO DA VIDIMO STA SE DOGADJA
E u pičku materinu sad, što ne napisa to pre 10 minuta.
Status note: LeBron James (illness) didn’t go through shootaround Monday.
nije isao ni protiv cikaga
Pa nista ajmo opet danas protiv klivlenda i irving plus(cao coa xd)
to
A sad mi dođe da idem da ga storniram jebemuseme
брз еспн