U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hahaha o jebem ti
Hahahh samo pogledam iza sebe i klimnem glavom kao kolegi
Al jebeno odem da uzmem bananu i tako je dohvatim ko pistolj nekako onaj krivi deo i ode sve u kurac
Hahahaahaha do jaja
Zašto lažeš da imaš više soba?
Izijeme sta se desava sa lebronom jebem ti kosmos
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3549#post_3720882
ostavljam vam dobitne tikete, igrače, singlove, dublove svakodnevno, i opet me ne cenite dovoljno, ali dobro, gleda to sve neko odozgo
nzm pseto nista jos ne javljaju, navodno je i korver kilav
Shomara tebi hvala smeo bih da se zakunem da sam bio daleko siromašniji pre nego si naučio da koristiš kompjuter
brt čitam 18 puta ovaj post i ne kapiram šta si hteo reći
omalovazava te
I to baš.
Ja sam zatego pa nek igra ko oce jbg
Јанис, Кајри, Тиг, Валанчијунас плусеви и Ливерпул 2-3 гола
Jebi lester jebem li im majku u picku
Што не волим кад паднем први меч, дај бар мало да се надам. А квота да Лестер даје 2-3 гола била 4 и нешто.
igra james e do kurca
Pa sok terapija xexe
Al ozb sad treba ocekivati malo bolje rez lestera jebenog majku im jebem koliko su me puta sjebali.
Evo i veceras, zadnjih 10 utakmica nisu dali ukupno 3 gola, sad krnu liverpulu jajarskom
igra lebron hah
Dalas 1
Boston H1
oNDA lEBRON ISPOD POENE, 26.5 JER JE KENJKAV?