Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nego neću, jebe mi se, nije da sam uplatio sto hiljada evra
Pa.storiniraj ako mozes ili odigraj jos jedan ne znam koliko si usao ali sumnjam da si oko 200-300rsd xd
Hahaha e bas to xdd
UH SAD SAM SAZNAO MOZDA JE UPTAN LEBRON JAMES
Jebi se izijeme
Salim se, aj javljaj kad bude sigurno
plakao sam tri godine bolele me rane duboke
Pa tol'ko, 300 na kvotu 20. Da je 'iljadu pa i da se iscimam, nije mi daleko, na 2 minuta, ali neka ga. A da slučajno prođe (ok neće sigurno ako ne igra džejms), posle bih se udarao uglavu što sam slepac za 300 dinara.
Pvt imas konju
Upravo odgovorio, jbg s telefona sam
Милоје је најавио све победе Меге до краја, онако самоуверено, пре неки дан код Тегија.
Real juce braca najjaca
A zamisli da ono onda dodje Real iz 2 u 1!?
Gudura i Volters plus
AHAHAHA E ZAMISLI DA JE DOŠLO :D
Makarone može li Dragić plus usta ga jebem ja
Не знам шта ће ти рећи Макаронац, али ја мислим да неће јер си га сад псовао и љут је.
mrtav Dragić, najbolji Dragić
Sam sam gajbi uzeo sam bananu i pretvaram se da je pistolj jebeni i idem od sobe do sobe kao proveravam ko oni istrazitelji iz serija ne mogu vise ovako ovaj zivot
Xdddddd Jel govoris "clear" ili "cisto"?