Кладионица

1. Nego neću, jebe mi se, nije da sam uplatio sto hiljada evra

2. Pa.storiniraj ako mozes ili odigraj jos jedan ne znam koliko si usao ali sumnjam da si oko 200-300rsd xd

3. Hahaha e bas to xdd

4. UH SAD SAM SAZNAO MOZDA JE UPTAN LEBRON JAMES

5. Jebi se izijeme

6. Salim se, aj javljaj kad bude sigurno

7. plakao sam tri godine bolele me rane duboke

8. Pa tol'ko, 300 na kvotu 20. Da je 'iljadu pa i da se iscimam, nije mi daleko, na 2 minuta, ali neka ga. A da slučajno prođe (ok neće sigurno ako ne igra džejms), posle bih se udarao uglavu što sam slepac za 300 dinara.

9. Pvt imas konju

10. Upravo odgovorio, jbg s telefona sam

11. Милоје је најавио све победе Меге до краја, онако самоуверено, пре неки дан код Тегија.

12. Real juce braca najjaca

13. A zamisli da ono onda dodje Real iz 2 u 1!?

14. Gudura i Volters plus

15. AHAHAHA E ZAMISLI DA JE DOŠLO :D

16. Makarone može li Dragić plus usta ga jebem ja

17. Не знам шта ће ти рећи Макаронац, али ја мислим да неће јер си га сад псовао и љут је.

18. mrtav Dragić, najbolji Dragić

19. Sam sam gajbi uzeo sam bananu i pretvaram se da je pistolj jebeni i idem od sobe do sobe kao proveravam ko oni istrazitelji iz serija ne mogu vise ovako ovaj zivot

20. Xdddddd Jel govoris "clear" ili "cisto"?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.