Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
puno te volim
Jokic 10 poluvreme da ga nije blokirao ovaj u zadnjem minutu imao bi 12 bez promasaja, gober kuca 10 sekundi pred poluvreme i ima 6 onaj mlatonijev na kojeg sam jedinog igrao plus nece ni da sutne lik sve u svemu uz karija kojeg sad cekam da se vrati pa da se nadam da promasi par suteva tesko braco tesko
Jokić lagano u plus u trećoj četvrtini, a pseto ceo dan viče "minus, minus", nub xd
Dobro, drago mi je zbog momka, neka sabije plamlija na 15 minuta po utakmici i to bez da igraju zajedno u petorci i biće to opet dobar jokić.
Koliko bi tek ubacivao da hoće da šutne xD
Od kako je otišao PJ Tucker on je jedina trojka u Finiksu, poslednje tri igra 30+ minuta i lagano prebacuje, a kladionice mu smanjuju granicu. Ja ću da ga igram + svaku sledeću
najbolji tip ove godine je Portland X
Pretjera ga ti sad...
...
Pretera*
Imam dojavu
Imam i ja od Admira iz Sjenice.
O mama mama mama ljubim cigana Jana
Imao je 6 na kraju trece uz sut 3-4 ili 2-3 trojke ili tako nesto bas malo suteva, dobro je on to opeglao pred kraj bravo mlato
Sjebo me samo jokara onda jbg
Coa jebi se za jokica ok? Xd
DETROIT 2 2.30 2.15 U SOCCERU IGRAJU PROTIV PELIKANA A OVIMA SUSPENDOVAN COUSINS
http://i.imgur.com/bghd6eR.gif
ok kvota na viljareal protiv osasune.ima viljareal sansu da se priblizi sosijedadu i da pobegne od eibara u daljoj borbi za evropu.osasuna je poslednja.u poslednjih 20 tekmi im je skor 2-5-13. kapiram da im se vise i ne igra.zavrsena sezona za njih.
VILJAREAL I ALAVES DVOJKE
ETO PARA
A sto se veceras ne bi igralo na real, barsu i bajern? Kvote su vrv mizerija pa ono 1 i favorit 2+ sta
I monako jbg
To su suvi favoriti a vec par dana skoro sve realno dolazi majku mu jebem