Кладионица

1. Jokic 10 poluvreme da ga nije blokirao ovaj u zadnjem minutu imao bi 12 bez promasaja, gober kuca 10 sekundi pred poluvreme i ima 6 onaj mlatonijev na kojeg sam jedinog igrao plus nece ni da sutne lik sve u svemu uz karija kojeg sad cekam da se vrati pa da se nadam da promasi par suteva tesko braco tesko

2. Jokić lagano u plus u trećoj četvrtini, a pseto ceo dan viče "minus, minus", nub xd

Dobro, drago mi je zbog momka, neka sabije plamlija na 15 minuta po utakmici i to bez da igraju zajedno u petorci i biće to opet dobar jokić.

3. onaj mlatonijev na kojeg sam jedinog igrao plus nece ni da sutne

Koliko bi tek ubacivao da hoće da šutne xD

Od kako je otišao PJ Tucker on je jedina trojka u Finiksu, poslednje tri igra 30+ minuta i lagano prebacuje, a kladionice mu smanjuju granicu. Ja ću da ga igram + svaku sledeću

4. najbolji tip ove godine je Portland X

5. Pretjera ga ti sad...

6. Imam i ja od Admira iz Sjenice.

7. O mama mama mama ljubim cigana Jana

8. Koliko bi tek ubacivao da hoće da šutne xD

Imao je 6 na kraju trece uz sut 3-4 ili 2-3 trojke ili tako nesto bas malo suteva, dobro je on to opeglao pred kraj bravo mlato

Sjebo me samo jokara onda jbg

9. Coa jebi se za jokica ok? Xd

10. DETROIT 2 2.30 2.15 U SOCCERU IGRAJU PROTIV PELIKANA A OVIMA SUSPENDOVAN COUSINS

11. ok kvota na viljareal protiv osasune.ima viljareal sansu da se priblizi sosijedadu i da pobegne od eibara u daljoj borbi za evropu.osasuna je poslednja.u poslednjih 20 tekmi im je skor 2-5-13. kapiram da im se vise i ne igra.zavrsena sezona za njih.

12. VILJAREAL I ALAVES DVOJKE
    ETO PARA

13. A sto se veceras ne bi igralo na real, barsu i bajern? Kvote su vrv mizerija pa ono 1 i favorit 2+ sta

14. To su suvi favoriti a vec par dana skoro sve realno dolazi majku mu jebem

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.