Кладионица

1. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3565#post_3722415
    Ovo mi je draze da igram na obrvu plus i sa kazinsom dolazi plus, sad ce da srga 40

2. Ako ne bude BO

3. monako je u kupu.pitanje koliko im se to uopste i igra.
    marselju je to najverovatnije jedina sansa za evropu.
    pre bih tu golove igrao.

4. Pa sve su u kupu(real, barsa, bajern, monako)

5. A nije da sigurno osvajaju titulu pa da im se jebe za kup

6. Aha, onda su jos sigurniji. Mesi proigrao a real proslu preokret, danas ce da izgrme

7. Ne znam sumnjam za bo.

Inace

Warriors star Kevin Durant will miss at least four weeks after Golden State diagnosed him with a sprained MCL and a bone bruise on his left leg, the team announced Wednesday.

8. Kari bi stvarno mogao malo u plus, sinoc sam ga uhvatio minus. Mada kada ne igra jedan od kari/durent obicno tompson ulegne u plusa

9. Ako bude znacajno manja granica na klemu onda on, inace ćefi kari.

10. Barsa, Real, Bajern i Siti. Pobeda domacina i vise golova u drugom poluvremenu.

Naravno, nalupao sam al kvota preko 20. Al takvi glupi tiketi znaju da dodju.

11. Minimum 6 ce biti razlika izmedju njih dvojice tipa 27,5 i 21,5

12. I siti igra kup, da, eto i njih sa ostalim favoritima za somacu i to je to do nba

13. To je vise nego dva puta znacajno vise

14. Pa standardno je tako 26-7,5 na durenta i karija i 20-1,5 na kleja

15. Jedino sto ce kari vrv silovati, preksinoc 0-11 a sinoc 2-9 za 3 e sad dal ce nastaviti sa serijom ili ce da napuni nekoga nisam video i nemogu do komentarisem

Jel oni uopste igraju veceras?

16. Pa i pretpostavio sam, igrali su dve noci za redom sinoc i preksinoc

17. Sutra uveče sa čikagom...

Čini mi se da je negde 6./7.3. crvena tačkica, san antonio sa nekim igra u gostima ako se dobro sećam, biće 1.2-1.25 na dvojku verovatno, ali hendikep može da se iskoristi.

18. Koja je fora s tom crvenom tačkicom?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.