Кладионица

1. Upravo sam rokao pluseve haha

Odigrao sam svasta u pm, ocekujem divljanje veceras ajmo moja momcad do zgoditka!

2. Denver 1G 57.5 -
    Philla G 102.5 +
    Tampa bay - Carollina W1
    Utah-Minesota 200.5+
    oko 10 je kvota.

3. Marina opasna picka

4. tako je gospodine atetokunpo karaj me dok ne poludim

5. Mene jokic opet jebe veceras sad kad imam plus on 4 za poluvreme jos uhvati ofanzivni 3 sekunde pred poluvreme i zalepi ga neki crnjo pa jebem ti vraga sinoc trojke 3/3 danas nije ni sutnuo u picku materinu

6. па минус ти је био јокић брт ;))))

7. мислим очигледно је оно јуче био само тренутни бљесак џд

8. Ma sisajte ga i ti i jokic ako veceras padnem samo njega za isplatu poslacu mu antraks

9. Ma jebem ga u usta sta me prca sinoc 5/5 sut dvojke 3/3 istero u trecoj danas 3/6 prokleto.i jos bacanja promasuje imbecil srpski glupi

10. mene jebe atentukomp bukvalno me milwoki jebe ima 2 meseca uvek

11. Gotovo, sjebo me jebeni serz ibaka sa dve trojke u dva napada pred tajmaut i sad ce ga izvesto jer je 25 razlike i nece ulaziti vise pa sto dve majmune jednu sutni i izadji budi gospodin picka ti materina zvalava sad si ti neki kurac da das 8p za par minuta jebem te u usta da te jebem

Edit: mada mozda i bolje svakako ce jokic da se upuva pa bi pizdeo sto.me samo on sjebo, ostalo ide bas predobro

12. Od 63 poena denvera za poluvreme jokic dao ogroman doprinos sa 4 a toronto u raspadu 3min do kraja dali 78 ibaka nabio 17 pa necu ni da igram vise ovo sranje mrs

13. Auh kakve samarcine sam popio :(

Au au au menjamo plocu Dzone Vole, Adetokumpo, Jokicu, Melo

Svaka cast Isiahu bilo leto ili zima kod njega za plus se ima

14. Smete li pojuriti ćopavog Simona ispod granice

15. Nikolase ocekujete li mnogo poena na suceljavanju Zvezde i Brosea?

16. Verovatno dolazi minus kao u 90 odsto slučajeva kad se igra u Pioniru.
    Lazić stavlja u džep Zisisa